Bar mark igen

Jaha, då var det töväder igen då. Fick inte njuta av denna snö länge nu heller. Alltid samma visa, snön kommer och lägger sig så fint på backen och alla julkänslor bubblar upp, men sen helt plötsligt försvinner den lika snabbt som den kom. Blir så less på detta väder. Varför kan inte snön få ligga kvar när den för en gångs skull kommit?! Inte minns jag att det var såhär då man var liten, eller?! Aja bara att acceptera läget, det är bar mark igen, halt på vissa ställen så man få gå och spänna sig som en fiolsträng för att inte drutta på ändan, slaskigt och blött och det blir 200 ton grus i hallen. De är svensk vinter de... Arg!

Tur det är nått roligt att se framemot ihelgen. Ett besök hos frisören och Lotta är inbokat imorgon och på lördag blir man ett år äldre, 26 år. Då kommer hela familjen med respektive (inte J och M som bor i Märsta) och farfar, på fika. Kvällen är det utgång som gäller med Lotta, Lotta, Rebecca och kanske Jens. Det ser jag verkligen framemot.

Dagen idag har varit fullspäckad. Har bakat det sista till lördagen, städat, varit på promenad i blåsten (som om det inte räcker med töväder så blåser de typ storm oxå) och tvättat lite. Nu känner jag att det får bli en lugn kväll i soffan med tv och en kopp te, eller ska jag ta varm choklad. Besluts ångest :-)

Passar på att önska Er Alla en riktigt trevlig och mysig helg. Utifall jag inte tittar in hit nå förräns söndag.

En som älskar snön och som är djupt besviken nu då det inte finns nått att skutta runt i.





Kommentarer
jennifer

naww vad söt hund =P. Ha en bra dag!

2008-11-28 @ 10:06:06
URL: http://girlinlove.blogg.se/
Lotta

Hej! Haha ja detta svenska underbara väder (inte). Mysigt med snö och synd att den redan töat bort.. Ja tänk imorgon är du 26, då skall vi fira dig!! :) Kul det skall bli! Smsade jens nyss och fick till svars att han meddelar imorgon ifall han får barnpassning. Ha en trevlig fredagkväll med den nya frillan ;) Ses imorgon! Kram

2008-11-28 @ 16:30:20
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Emma

aww så söt freja är

2008-11-29 @ 11:37:01
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Ellas Inspiration

Låter som vårt "vanliga" väder. Trist.



Ha det så gott!



Kram Karin

2008-11-30 @ 15:33:35
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0