Premiär åkning

Nu har vintern verkligen kommit, ca 1 dm snö ligger som ett fint täcke på marken. Och ljusen lyser upp så mysigt i nästan varenda fönster. Man får riktiga julkänslor nu. Vaknade vid 7 imorse, åt en god frukost framför nyhetsmorgon sen begav vi oss till pappa för att hjälpa han att advents pynta, så nu lyser det mysigt i även hans fönster.

Har precis kommit hem från en tur på sparken med Freja, härligt sparkföre så jag kunde inte motså att bege mig ut på en premiärtur för denna vinter, fast termometern visade närmare -9. Fötterna och händerna har tinat upp nu och det bränner lite i kinderna efter att kylan bitit sig fast. Ska tina upp ännu mer i soffan, med en kopp te och en clementin. Tvmys hela kvällen lång....!!


    
  





Kommentarer
Fröken Svår

Åh vad mysigt det ser ut. Julen är underbar :)



Tycker 1 dm är precis lagom med snö. Vi satt fast inne i stan för bussarna bara fastnar i alla våran snö morr



Kram kram

2008-11-25 @ 19:22:45
URL: http://frokensvar.wordpress.com
Lotta

Åh vilket mysigt julinlägg med fina julbilder som gör att en annan får ÄNNU mer julkänslor :) Hoppas ni får en trevlig myskväll med te och clementin, blir samm för mig senare. Nu är det dags för en frisk promenad! Synes imorgon. Vad roligt det skall bli med promenad tidigt imorgon! :)

2008-11-25 @ 19:28:44
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Fridas favoriter

Så fort första snön faller känns det verkligen som vinter... Här är det bara lite frost och senare i veckan skulle det bli 8 plusgrader!



Jobbigt med alla operationer, hoppas det går bra denna gång! Det är märkligt vad man anpassar dig efter omständigheterna, bara att gilla läget liksom, även om det känns jobbigt ibland (så är det för mig i alla fall) Många kramar!

2008-11-25 @ 20:49:12
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/
Ulrika

åååh vad mysigt det är med alla ljusstakar alltså :D

2008-11-25 @ 21:54:42
URL: http://ullerika.webblogg.se/
Jessica

åhh vilka söta köksgardiner! vart har du hittat dom? är på jakt efter nya till mitt gigantiska köksfönster, men det finns inte så gott om dom direkt :/

2008-11-26 @ 13:50:24
URL: http://aaceton.blogg.se/
Lotta

Åh det är så mysigt att äta frukost framför nyhetsmorgon :) Ja vilket lagom väder det är idag! :) Härligt med promenad i detta vädret. Du, hehe var tvungen att skriva ner kolasnittsreceptet direkt när jag kom hem, men vad är det för ugnsvärme? Kakorna du gjorde var smarrigare än smarrigast! och fort gick det.. Måste göra! :) Ha en trevlig onsdag!

2008-11-26 @ 14:54:02
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Carina - inspirera

Så adventfint du har det, supermysiga bilder!

2008-11-30 @ 17:25:47
URL: http://inspirera.bloggsida.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0