Simma lungt...

Har idag varit iväg och simmat med Lotta och vilken härlig träning det är, så skönt att få hoppa i de blå och känna hur lätt man blir och bara simma iväg, fast bassängen är faktiskt i det kallaste laget för min smak, liite mer värme skulle inte skada. Vi simmade ca 30 min idag, måste mjukstarta, inte gå ut för hårt den första gången. Var evigheter sedan jag simmade, så då får man ta de lite lungt i början, inte vara för ivrig. Som sagt, vi ska börja simma en gång i veckan, ska bli så härligt att få komma igång med träningen igen. Kände att dom dagliga promenaderna inte räckte, ville ha nått mer. Så nu är det simning och pilates träning som gäller. Känner att tränings energin har hittat tillbaks, känner mig peppad till tusen :-) Fast visst tar det emot vissa ggr på grund av felet jag har i hjärtat, men de är bara att bita ihop och kämpa på. Väntar med iver på brevet från Karolinska, lovade att det skulle bli en tredje operation före jul, så jag tycker att brevet borde dyka upp i min brevlåda vilken dag som helst. Håller tummarna för det!

Kvällen i övrigt har varit väldigt lugn, man vart så trött och slö efter simningen. Har dammsugit lite, bäddat rent i sängen sen bara slappat i soffan med en kopp te (nästan beroende framkallande med en kopp te på kvällen under vintertiden) och en clementin. Tittar på sjukhuset och bonde söker fru. Mysiga program. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa innan man ska sova. Få se om man har träningsvärk imorgon :-)

Godnatt allihop!


Kommentarer
Lotta

Hihi fy vad härligt det var att simma idag! Åh jag håller tummarna för att du ska få brev från karolinska. Hm, ja det borde komma snart då om det är operation före jul. Det är ju fasiken snart jul ju :) Åh ja te är verkligen beroendeframkallande på vinterhalvåret! Har blivit en kopp om kvällen i säkert en vecka nu för mig! haha.. Mysig kväll ni verkar haft :) Kom hem från matten 20.50 så hann tyvärr inte se bonde söker fru ikväll. Men det kommer väl repris :) godnatt Maria och Freja!

2008-11-12 @ 23:32:39
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0