Fiskbullar med äggsås
Ägg sås 4 port
1-3 ägg (beror ju på hur mycket ägg man vill att det ska vara i såsen)
1 1/2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
Lite smör
Salt och vitpeppar efter smak
Gör så här:
Börja med att koka äggen, hårdkokt. Skala och hacka. Vispa sedan ihop mjölet och lite av mjölken i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken. Låt det koka i ca 3-5 min. Salta och peppra. Tycker du att såsen blir för tunn så tillsätt mera mjöl. Häll sedan i fiskbullarna och äggen, koka ytterligare nån minut så fiskbullarna blir varma. Servera med potatis och sallad. Ni som inte tycker om fiksbullar kan ju ta kokt torsk.
Trevlig måltid.

ja tycker också att det är gott! :) Faktiskt! Okej, all lycka till och hålla tummarna på att nästa operation går bra! Jag skall köra lungt och klart jag messar dig när jag kommit fram! :) Ha det jättebra i Stockholm snart och i viskjöfors hihi. Åh tack, jag blir rörd! bamsekramar från Hemvägen :)
Vad gott det lät med äggsås till. Vad fint och höstigt du har fått det i din blogg!
Svar: Vad roligt att höra! Kram på dig
Ja tredje gången gillt nu :) Hoppas, hoppas! Hihi då är det en filn jag skall lägga på minnet. Ja den verkar jättebra och Eva Röse är bra :) Usch stackars dig maria! Lägga ut bilder på nya frisyren? :) hihi. Vi höres. Ha det jättebra :) Kram