Fredag!



Då var fredagen här igen och åter helg. Vart tar veckorna vägen? Tiden bara svischar förbi, man hänger inte riktigt med ibland, tycker inte det var länge sedan det var helg. Men skönt med helg, fast det varit lungt på jobbfronten nu ett tag så är det faktiskt rätt skönt när det blir helg, jag vet liksom inte men jag tycker att dom dagarna känns annorlunda mot för en tisdag eller torsdag. Det är något speciellt med helgerna.

Idag har jag varit och hälsat på Lotta och hennes 4 ungar, små charmtroll är dom allihop :-) Lilla C som nu inte är så liten längre fyllde 5 år igår så jag var dit med en present som hon och lillasyster A började bråka om på engång, haha se där hur det är med syskonkärlek :-) Och tvillingpojkarna är ju för underbara, när man möts av deras leende så smälter man, det finns väl inget sötare än bebisar?! Eller?... Ser framemot den dagen man har en egen att snusa i nacken :-)

Nu ska jag ta tag i städningen, inte för att det är något som egentligen behövs men det känns mycket bättre om det är städat inför helgen, doften av nystädat! Kvällen blir lugn, tänkte jag skulle göra hemmagjord pizza som får avnjutas med ett glas vitt vin, idol och film.

Åter till veckan!



Kommentarer
Lotta

Hihi åh vad kul att presenten var omtyckt av TVÅ ;) Ja men gud, barn är söta dom :) Låter som en riktigt trevlig kväll!! :) Jag har skivat en melon och lite morötter till kvällen hihi och det blir idol för doobidoo sänds inte ikväll haha. Synd! Ha en riktigt trevlig helg Maria! :) Kram Kram

2008-10-10 @ 19:18:44
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Number nine on Melon Lane

Otroligt söt vovve. Trevlig helg.

2008-10-10 @ 21:10:52
URL: http://hilajns.blogg.se/
xonx

Trevlig blogg :)

Besök gärna min också :P

2008-10-10 @ 21:14:58
URL: http://xonx.blogg.se/
klara

hej! det är johan falk som gifter sig, vet du vilken det är? han är nog ett år yngre än dej skulle ja tro. ja jag hoppas verkligen tentan gick bra, man kan ju hoppas att man har lite tur! vilken söt bild du knäppt, jätte fin! hon är så söt freja! Hoppas att du får en trevlig helg! kram kram

2008-10-10 @ 23:42:29
URL: http://klaraadvidsson.blogg.se/
Lotta

Hahahahaha! Vi skulle se film ja, men vi kom inte på någon så vi spelade xbox istället! Fasen att jesper åkte ut... BLÄ! Vad såg ni för film? Det får ni gäääärna göra :) Komma och hälsa på sådär bara alltså hihi. Melonen skulle räckt till er med :) Ne nu blir det frukost. Hoppas ni får en bra lördag!!



Kram

2008-10-11 @ 07:52:32
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
emma

Freja är ju underbart söt

2008-10-11 @ 12:05:48
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Lottiz

Ja det var kul att du kom igår. Många kramar från oss!!!!

2008-10-11 @ 12:27:13
Maja

Jag håller med om att veckorna verkligen rinner iväg. Tyvärr går ju helgerna även lika fort. :)

Kram Maja

2008-10-12 @ 14:24:20
URL: http://cactusvit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0