Sommarvärme här för att stanna?

Jag säger då de, vilket underbart väder vi haft längen nu. Värme, värme och åter värme. Hur ska detta sluta? Allt går så fort nu, träden slår ut, gräset är grönt, blommor ploppar upp här och där varje dag. Imorse kl 7 var det redan 12 grader varmt och solen värmde skönt på morgonpromenaden, kändes nästan som sommar :) Och det verkar som att värmen kommer hålla i sig över den kommande helgen. Hoppas att det stämmer. För på valborgsmässoafton vill vi ha sol och värme tack!

Idag har jag hunnit med mycket. Började med att städa förrådet imorse, fy så mycket saker man samlar på sig. Pappa fick med sig en hel släpvagn med skräp och två säckar med kläder som ska skänkas bort till erikshjälpen och så får dom skicka iväg de till dom som behöver. Sedan städade jag skafferiet, bakade bröd, bäddade rent, sydde om ett par gardiner till köket, ställde fram utemöblerna på balkongen, lagade kvällsmat som blev kasslergryta och tog sedan en kvällspromenad med Freja, där hon premiärbadade :)

Nu ska jag bara ta de lungt, sätta mig i soffan och se på tv innan man lägger sig och läser en stund innan sovdags.


Kommentarer
Lotta

Åh vad skönt att fått ha rensat SÅ MYCKET! Låter som att även vi läre göra det.. Man samlar på sig så otroligt mycket skit haha!



Vi ses senare, vilket underbart väder! AHHHH :)Du jag tänkte även fråga dig en sak senare, har ett förslag.



Ha en fortsatt trevlig onsdag! :)

2009-04-29 @ 12:53:55
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0