Vårtecken..!!!!

Äntligen riktig skööön värme idag! Underbart väder kan man säga. Solen skiner från en klarblå himmel och ca 17 grader i skuggan, sitter på balkongen i solen och det är lördag. Kan det bli bättre?! Jobbade idag mellan 7-12:30 och det gick jättebra, trivs så himla bra där. Det blev även premiär åk på min vespa. Tog den till jobbet idag, då vägarna är bara igen.

Vårtecken har börjat ploppa upp lite här och där, såg 2 st fjärilar idag, raggarbilarna börjar vakna upp ur sitt ide och rastas av glada ägare och i dagens lokaltidning fanns det fina vårbilder på vårblommor och is som börjar släppa från kanterna. Då måste det väl bara vara vår på gång.. eller?! För ute känns det som sommarvärme idag! Men, var beredd på ett bakslag. Njut inte för mycket nu för då står man där med skägget i brevlådan då snön kanske faller från himlen igen.... Vi får helt enkelt hålla tummarna på att detta håller i sig nu!



Ha en fortsatt trevlig lördag allesammans


Kommentarer
Lotta

Åh vilken härlig dag att få tagit en premiär med vespan på :) Ja men herregud vilken dag det var igår. Jag, Simon och Ebba satt ute näst intill hela dagen hihi. Skiskönt och varmt ute!



Hoppas du och Freja har en härlig söndag! Vi synes imorgon :)

2009-04-05 @ 16:24:33
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Såg din kommentar nu :) Nej vi har inte satt upp oss på någon bostadskö så kan inte vi göra det tillsammans? Simon funderar på att ev. köpa en bostadsrätt kanske. Får se. Men vi skall sätta upp oss i kö :)

2009-04-05 @ 16:28:47
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0