Min julhelg!

Då var denna julhelgen förbi, och den gick alldeles för fort tycker jag. Men den har varit helt underbart mysig med sällskap av familjen, blandat med jobb.

Julafton, vaknade man vid 8. Gick ut med Freja och sedan blev det frukost framför nyhetsmorgon med skinksmörgås och kaffe och såklart julgranen tänd. Vid 13 tiden åkte jag, pappa och Monica först till mammas grav och tände ljus och önskade en god jul, sedan begav vi oss till Anders, Anna och gofisarna Alfred och Viola. Där möttes man av riktig julstämning, med dofter av julen. Serverades god glögg och julgodis i väntan på kalle anka. Strax efter oss, kom även Jonte och Malin som åkte från Stockholm. Vid 16 tiden var det dags att sätta sig tillrätta vid det fina uppdukade julbordet fylld med massor av god mat. Efter maten var det dags för tomten att besöka oss och han kom med många fina paket. Jag fick: 2 st glas änglar, en ljuslykta, Camilla Läckebergs nya bok, en bok med Hälge, duschtvålar och handcreme, en jättefin jullöpare med små tomtar på, pengar, 2 st chokladaskar och väggordet sovgott. Väldigt nöjd. Det var så roligt att se på Alfred då han fick alla sina paket och även lilla Violagumman som satt på golvet bland alla sina julklappar och såg mest förvånad ut och lekte med paketsnörena istl :-) Senare på kvällen var det dags för ostkaka och kaffe och det smakade väldigt gott, men där nådde man gränsen. Proppmätt! Var hemma i lägenheten igen vid 22 tiden.

Juldagen blev det en skön promenad med Freja, kändes behövligt efter allt man stoppade i sig på julafton. Myste sedan i soffan och tittade på film innan det var dags att göra sig iordning och gå till Monica och pappa för att äta julmiddag med hela familjen. Kvällen blev lugn då man kom hem, tittade lite på tv innan man stupade i säng, jättetrött.

Annandagen var det jobb för min del. Jobbade mellan 14:30-21:30. Och idag blir det en städdag. Kommer även att ta en promend senare. Hoppas ni alla haft en riktigt mysig och trevlig julhelg med familj och vänner, god mat och många fina julklappar från tomten :-)




Kommentarer
Anonym

Åh vilken mysig julhelg ni verkar haft hihi. Kul! :) haha vilka söta brorsbarn du har :) Jag håller med dig, den gick alldeles fort! Jobbade också på annandagen typ den tiden :P 16.00-21.12 Haha! Hade ni mycket folk då? För oss var det ganska lungt på kvällen :)



Nu skall det tvättas och packas det sista inför imorgon, hoppas ni har en mysig kväll :) Ses på tisdag! Kul kul kul!



2009-12-27 @ 21:04:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0