En mysig söndag

Måste ju börja med att inleda detta inlägg som stolt hälsing, eftersom Team Hanna tog hem segern i körslaget igår, väldigt roligt att dom vann och att dom är härifrån där en annan bor, stolt hälsing är man idag =) Så stort grattis till er. Ni var grymma.

Hade planerat en sovmorgon imorse men vaknade tidigt, låg och halvsov/drog mig till 9:30 ialf innan jag och Freja gick ut och möttes av kyla, ca - 14 grader, men strålande vackert väder. Åt frukost och tittade på nyhetsmorgon, surfade lite medans man drack morgonkaffet och gick sedan ut på en långpromenad då graderna sjunkit till -8. Väldigt uppfriskande var det, underbart väder. Synd bara att inte solen tittade fram. Annars har söndagen varit väldigt lugn, så som den ska vara, mysig och lugn. Tittade på reprisen av let`s dance som jag missade i fredags, åt en god lunch, tittade på den spännad bandymatchen mellan Edsbyn-Sandviken, lagade kvällsmat och alldeles nyss tog jag en dusch, la en ansiktsmask och sedan fotvård.

Ska ta och poppa lite popcorn nu och bädda ner mig i sängen och invänta beckfilmen som börjar på fyran snart, äntligen börjar dom visa beck igen, gillar verkligen dessa filmer.

Ha en forts trevlig söndagskväll allihop och hoppas ni får en bra vecka. Jag har lite att stå i till veckan, så de kanske blir en liten paus nån dag från bloggen. Kikar in i mitten av veckan. Kram på er alla ♥







Kommentarer
emma

Hej gumman!

Hur har din och frejas helg varit?

kram emma o abby

2009-02-01 @ 23:43:48
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Emma

Verkar som du haft kul :)

Ha en bra måndag!

massa kramar

2009-02-02 @ 12:10:47
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Emma

låter som du haft trevligt

ha en bra måndag

kramar

2009-02-02 @ 12:14:45
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Lotta

Vilken härlig söndag som den ska vara du verkar haft :) Härligt med slapparsöndagar! Ja klart du skall vara en stolt hälsing ;) hihi. Ha en trevlig måndag! P.S fin lampa! :)

2009-02-02 @ 12:59:22
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0