En underbar dag!

Idag har det varit en underbart vacker dag, vintern har verkligen visat sig från sin bästa sida idag med strålande solsken från en klarblå himmel och plusgrader. Fåglarna kvittrade och helt vindstilla. Och man kan höra takdropp, är det inte underbart!

Vi steg upp kl 7 imorse, sprang till tvättstugan på engång och slängde in den första maskinen med tvätt, sedan bäddade jag ner mig i sängen igen och kollade på nyhetsmorgon fram tills kl 9 då magen började protestera och tala om att det var dags för frukost. Och så blev det, havregrynsgröt med rivet äpple och kanel, gott! Sen kunde man inte mostå att ta en promenad i det vackra vädret, innan man tog tag i städningen och tvätten som var kvar... Kameran fick också följa med på våran långpromenad.


Här började våran promenad.

Ladan inbäddad i en vacker vinterskrud.

Här brukade man vara då man var liten, det finns en bra pulkabacke här.

En vinterdag i Hälsingland.

Freja fick upp råddjurs spår och skulle såklart ut i den djupaste snön.

Hmm.. undra vem som gått här =)


Nu blir det myskväll med lets dance, fruktsallad och film!Kommentarer
Lotta

Åh men vilket fint väder ni haft i helgen! Här är glashalt och mlet haha! Typsikt tö och sedan fryser det på till is. Halkade omkull idag hahahaha! Söta Freja sötnöt :) Saknar er båda två! Vi läre ses när vi kommit hem :) Ha en fortsatt trevlig söndagkväll önskar jag och Ebba!

2009-03-01 @ 20:51:54
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0