Mammas födelsedag

Idag är det min älskade mammas födelsedag, och jag saknar dig så oerhört mycket! Du togs ifrån oss alldeles för tidigt, du hade så många år kvar att leva, älskade mamma. Du var en sådan underbar person, du var så omtänksam och kärleksfull, jag beundrade dig och din styrka. Du fanns alltid där och tröstade och lugnande. Du var min allra bästa vän. Har så många fina minnen med dig, och dom kommer jag att bära med mig resten av livet!

Du finns i mina tankar varje dag. Så grattis mamma på födelsedagen, kommer och tänder ett ljus på din grav senare idag.Unnade mig en bukett med rosa rosor igår, som har fått sin plats på köksbordet.
Kommentarer
Emma

min mamma är också död :/ sätter alltid rosor till henne på hennes födelsedag. det är jobbigt at tman inte kan prata med sin mamma längre. hoppas din mamma får en underbar födelsedag i himmeln.Kanske sitter och dricker te med min mamma.vem vet.hehe

2009-02-10 @ 22:25:58
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Lotta

Fint inlägg du skrev om din mor! Synd att det inte var skottat där ännu, vill se hennes fina grav och ängeln du satt dit :) Jag tror och hoppas iallafall att hon hade en jättemysig födelsedag då alla ni tänkte på henne extra igår!Hoppas du och Freja får en trevlig onsdag! Vi höres och ses på Fredag :)

2009-02-11 @ 11:21:56
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Emma

gumman,tack för bilden på abby

blev så glad!

ska lägga in den i bloggen nu

massa kramar

2009-02-11 @ 12:04:35
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Emma

himla kul när du leker lite med bilder till mig ;D blir jätte glad.

kika in senare så får du se en flygande tax i snön :D

kramar

2009-02-11 @ 12:12:18
URL: http://enlitentax.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0