Min helg

Då var det åter söndag och helgens sista dag, och denna helg gick alldeles för fort. Önskar man kunde bromsa tiden ibland. Nåja, helgen har ialf varit jättebra. På fredagskvällen runt 20 tiden kom Jonte och Malin hem (som stannade hos sina föräldrar ihelgen) Vi tittade på lets dance och pratade en massa. Vid 22:15 gick jag och Freja hemåt, så att pappa och Jonte skulle få gå och lägga sig för att orka med att jaga dagen därpå.

Lördag, vaknade vi vid 8 tiden, åt frukost och gick direkt bort till pappa för att elda så det skulle vara varmt då dom kom hem från skogen och dagens jakt. Vädret var inte det bästa, snö och kall vind, så det passade alldeles utmärkt bra att kura inne framför den sprakaden och värmande brasan med en bra bok och kaffe. Och med en sovande hund vid fötterna, som njöt av att vara inne i värmen =) Vid 14 tiden kom jägarna hem från skogen. Och även Anders, Anna och lilla goa och charmiga Alfred kom på ett kort besök. På kvällen bjöds det på hargryta och gott vin. Och till melodifestivalen åt vi av mina semlor som jag bakade på torsdagen med en kopp kaffe, smakade underbart gott! Och apropå melodifestivalen så enades vi om att det var väldigt bra låtar med denna gången och att rätt låtar gick till finalen och andra chansen, fast vi hade helst sett att BWO gick direkt till final. Men men, man kan ju inte få allt här i världen =) Efter en trevlig kväll, gick jag och Freja hemåt strax före kl 22, jägarna var alldeles för trötta för att orka sitta uppe längre, de tar på krafterna att jaga.

Idag hade vi sovmorgon till 8:30, härligt. Gick direkt till pappa för att även idag elda så det blev varmt åt dom när dom kom hem från skogen. Tittade på skidskytte och myste i soffan tills Jonte och pappa kom hem från skogen, då åt vi en god lunch innan Jonte åkte för att hämta upp Malin och sedan bege sig hem till Stockholm igen.

Nu sitter jag här och tänkte jag skulle läsa lite bloggar och så innan jobbet kallar, dom ringde imorse och frågade om jag ville hoppa in och jobba ett pass ikväll 15:45-20:45 pågrund av sjukdom och självklart ställer jag upp =)

Ha en fortsatt trevlig söndag allihop!


Kommentarer
Livet i byn

Håller helt emd, helgerna gå på tok för fort.



~Livet i byn

2009-02-22 @ 16:08:46
URL: http://livetibyn.blogg.se/
lajla nora :)

hejhej, ha en bra fortsatt bra söndag:)



Tack för en trevlig blogg :)



Kram

2009-02-22 @ 17:30:59
URL: http://modegarderobens.blogg.se/
evelina

vilken fin blogg:)

2009-02-23 @ 00:19:09
URL: http://eevelina.blogg.se/
Lotta

Nemen vilken helg :) Kul att Jonte kom och hälsade på! Hur var Annas mage? Åh så du jobbade igår på resursen alltså, vad roligt! :) Tack för utmaningen, den skall jag strax göra hihi. Hoppas ni har en bra måndag, vad händer för er idag föresten? tack vi har det jättebra här, tänkte se till att skriva ett inlägg nu om helgen. Ha det bra i Vichan :) Kram kram från oss i Ödeborg

2009-02-23 @ 13:57:27
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0