Vardagsliv och längtan!

Imorse ringde kl 06:00. Var faktiskt rätt pigg. Steg upp och tog en lång dusch, åt frukost med nyhetsmorgon som sällskap. Sminkade och klädde på mig och begav mig till bussen för att åka på mattelektionen. Prov var det som gällde idag, jag kände mig så säker på att jag skulle klara detta, eftersom det gått så bra att räkna hittills, men ack så fel jag hade. Fick tyvärr inte godkänt, utan läraren sa vad jag skulle öva mera på. Så nu har jag satt ett nytt mål, att göra prov om 2 veckor ungefär, och nu ska jag verkligen plugga som bara den tills jag känner mej ännu mera säker och kan gå dit och känna att nu klarar jag detta lätt som en plätt.

Efter matten gick jag till Lotta och Ebba och hälsade på ett tag, i väntan på bussen. Fikade och räknade lite matte. Tittade även på olika högskolor på nätet och det gör att man verkligen känner sig ännu mera peppad att bli klar med matte b kursen nu, så man äntligen kan söka in till sjuksköterskelinjen. Kommer att söka i mars. Och nu har jag bestämt vilka skolor det blir, känns så himla bra. Pirrar till lite i magen då man tänker tanken att man kanske efter sommaren kommer börja på sin drömutbildning. Kikade även på olika kurser som finns att läsa efteråt, och för mig blir det en kurs med inriktning kardiologi. Tycker det är så intressant med hjärtat.

När jag kom hem var jag så frysen att jag måsta ta en varm dusch och koka en kopp med te. Nu har jag fått upp värmen i kroppen igen, men börjar känna mig rejält trött istl =) kanske man ska slumra till i soffan ett tag, innan man beger sig till pappa för att vara med på matlagningskursen han har alla tisdagskvällar, eller vara med kanske man inte ska kalla de, utan mera att jag ska vara där och nalla lite god mat =)

Är även tisdagstema idag och det tänkte jag baka in i detta inlägg också. Och dagens tema är vardagsliv. Något jag ägnar mycket tid åt i mitt vardagsliv är att fotografera. Och en kall dag som denna då man fryser extra mycket så passar denna bild bra, som för tankarna till den ljumma, härliga sommaren... drömmer mig bort för en sekund.





 



Kommentarer
Lotta

Ja nu ska vi bannemig räkna matte flera gånger i veckan! :) Åh visst är det härligt att titta in på högskolor, man blir så peppad och glad! Ja tänk att sommaren snart är påväg, shohooooo! :) Åh vad underbart. Nu börjar man tröttna på kallgrader, men snön är fin! Hoppas ni får en trevlig kväll med god mat :) Ses på torsdag

2009-01-27 @ 15:48:49
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Anki N

Oh vilken vacker bild........klart man längtar när man ser den.



Anki N

2009-01-27 @ 16:19:25
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Rolle

Skön bild.

2009-01-27 @ 16:45:22
URL: http://rolle-a.blogspot.com
Josefine

fin blogg

2009-01-27 @ 16:51:04
URL: http://juisy.blogg.se/
Josefine

oj mitt internet krånglade, skulle skriva fin blogg ;)

2009-01-27 @ 16:51:29
URL: http://juisy.blogg.se/
Liz1e

javisst tillhör det vintervardagen att längta efter sommaren:) jättefin bild!

2009-01-27 @ 17:10:31
URL: http://www.liz1e.blogspot.com
Jules

Härlig tolkning och en underbar bild <3. Jag är inne på samma tanke :)

Ha en fin tisdagkväll.

2009-01-27 @ 18:59:03
URL: http://julesofswe.blogspot.com
Herr E

Åh, det var en fin sommarbild. Jobbigt att få sommarlängtan redan mitt i vintern...

2009-01-27 @ 23:34:28
URL: http://www.ejrevi.com
Therese

Hej och tack för kommentaren :) Kul att du gillade min tolkning av veckans tisdagstema. Man gör så gott man kan ;)



Vilken fin sommarbild du har slängt in här mitt i vintern...den gör det lätt att drömma sig bort en stund.

2009-01-28 @ 13:12:03
URL: http://tessides.blogg.se/
Lotta

Hihi nemen, tack detsamma verkligen! Du är en underbar vän Maria. Man har så roligt med dig och Freja hihi. Haha jadå, pluggandet går lungt nu :) Hoppas bakandet var trevligt och att ni får en trevlig kväll :) Ses imorgon! kul kul kul. Hälsa Freja sötnöt fon oss tre :)

2009-01-28 @ 15:13:15
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0