En dag på stan!

Imorse vaknade man strax före kl 8 till regnväder och ca 14 grader. Hallå (!) vart tog sommarvärmen i vägen? Tog en uppfriskande promenad med Freja då regnet avtagit. Senare på eftermiddagen tog jag bussen till stan och strosade runt lite i butikerna. Fyndade på Åhlens, en ny tvålpump med tillhörande glas, deo, mascara och liten flätad korg att ha frukt i. Sedan var det dags för ett besök hos synsam för synundersökning, eftersom jag skaffade nya linser igen, härligt att slippa ha glasögon hela tiden.

Efter besöket där gick jag och tog en fika innan jag åkte hem. Nu blir det en lugn och mysig kväll i soffan med en kopp te och titta på tv och sen en film, innan jag ska krypa ner i sängen och fortsätta att läsa i boken "skummtimmen" jag började läsa i igårkväll då jag kom hem från jobbet.

Ha en mysig onsdagkväll allihop!






Kommentarer
Junitjej

Jag hoppas att sommarvädret snart kommer tillbaka!

2009-07-09 @ 09:52:41
URL: http://junitjejen.se
FOTO I NORR - MARIE

Hejsan! Tack för ditt besök men vad kul med nytt objektiv vad blir det då för någonting eller har du inte bestämt dig? Jag har ett nytt Nikon objektiv 70-300 mm men har inte hunnit vara ut med det många vändor ännu men hitills älskar jag det! Det är en telezoom och den är värd pengarna men visst är det en dyr hobby man har helt klart. Ha en fin dag!

2009-07-09 @ 10:10:58
URL: http://fotoinorr.blogg.se/
FOTO I NORR - MARIE

Hejsan! Det beror också på hur mycket du vill lägga ut på objektivet men detta Sigma 70-300 mm har jag själv haft till min Canon 400D och det var helt ok och ligger i bra i pris, den har fusk macro också så du kan ta macro bilder med den också. Kolla länken http://www.dustin.se/pd_5010068232.aspx

2009-07-09 @ 10:22:41
URL: http://fotoinorr.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0