En helg i storstaden

Har spenderat min helg hos min yngsta bror och hans sambo i Märsta, och det har varit underbart roligt och trevligt och fint väder. Tog bussen vid 16:30 härifrån i fredags och var framme i Uppsala vid 18:45. Jonte hämtade mig där och så åkte vi förbi det fina huset dom har köpt. Malin var ute med kollegor från jobbet, så det var bara Jonte och jag hemma, vi lagade en lättare middag då vi kom hem till deras lägenhet och sen satt vi och kollade på tv, gick och la mig vid 23 tiden då Jonte åkte för att hämta upp Malin från pendeltåget.

Lördag vaknade man utvilad, glad och på shoppinghumör vid 8:30 tiden, vi gjorde oss iordning och åt en god frukost och tog sedan pendeltåget in till stan så vi var där 11:30. Perfekt väder för att gå runt och shoppa på. Började med att gå och rösta till EU-valet på centralstationen där vi även fick se Kim från made in sweden, sen gick vi ut på stan och shoppade loss. Efter en stunds shopping var det dags för lunch, vi gick till ett väldigt mysigt cafe. Jag åt en köttfärspaj, Jonte broccoli och ädelostpaj coh Malin couscous sallad med kräftstjärtar, Mätta och belåtna och med ny energi, begav vi oss ut på stan igen för mer shopping, stackars Jonte fick bära alla mina kassar, men han erbjöd sig :) så snäll bror man har! Innan vi begav oss till pendeltåget för att åka hem till Märsta tog vi och köpte oss en varsinn jättegod yoghurtglass.
Var hemma vid 16:30 tiden, började nästan genast att förbereda kvällens middag som bestod av grillas fläskfile som Jonte hade lagt i hemmagjord marinad på morgonen, hemmagjord potatis sallad med färskpotatis, rädisor, röd lök, rouccola sallad, gurka och tomater och så salt och peppar och olivolja över, hemmagjord tatziki, hemmagjord tomat och löksallad, bröd och ett glas rödvin, behöver jag tillägga att det smakade underbart gott!! Efter middagen satte vi oss tillrätta framför tv:n för att se på fotbolls matchen mellan Sverige-Danmark. Jonte iklädd sverige tröja och jag en sverige vikinghatt med horn :) Gick och la oss efter matchen. När vi var inne på stan så såg vi väldigt många danska supportrar stå i trappan vid plattan och tjoa och heja, nästan så det hördes som om man skulle varit på plats på självaste fotbollsmatchen, kanske dom stod och värmde upp inför kvällens match? :)

Idag tog vi bilen till Väsby centrum, gick där en stund, sedan åkte vi på ikea i Barkaby för att kolla på möbler till det nya huset, och sen hemåt. Bjöds på jättegod kycklinggryta med ris och sallad innan det åter var dags att åka till Uppsala för att ta bussen hem.

Möttes av pappa och en superglad Freja vid bussen på hemmaplan. Nu har jag tagit reda på all packning och tror jag ska ta och lägga mig och sova, trött efter en jättetrevlig shoppinghelg i storstaden och bussresa.


Köpte svarta byxor, svarta leggings och ett vitt linne på HM.
Jeans med dragsko ner till och turkos linne på VeroModa. Fann bara till en början turkosa linne i storlek medium, men sen hittade jag detta i small och blev överlycklig.
Sjal på Indiska.
Skor på Din Sko.
Halsband och hårsnoddar på Glitter
Gele ögonmask (en sådan man kan lägga i frysen så den blir kall och sedan på ögonen) och en tvål till pappa på Bodyshop.
Och såklart hundgodis åt lilla Frejagumman.

Här lagas det mat för fulla muggar! Sverigetröjan på såklart. Dom har en sådan fräsch och fin lägenhet. Men nu har dom köpt ett jättefint hus, nyrenoverat. Så fint! Längtar tills man får komma dit i höst då dom flyttat in i huset.

Dukat för fin middag!





Kommentarer
Lotta

Nemen fy vilken heeeeelg! :D Åh vilken god mat, härliga shoppingdagar och tid med bror din och hans tjej i storstaden, verkar som du haft riktigt roligt :) Kul kul kul!



Ring sedan du efter jobbet. Läre se närmare på dina fynd imorgon :) hihi. Hoppas det går bra på jobbet! Höres och synes :)



Kram från oss i lilla lägenheten

2009-06-08 @ 18:21:23
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Jenny

Gud vilken härlig helg du haft! Blir lite avis ;) Kram kram Ps.Linnet såg jätte härligt ut!

2009-06-09 @ 11:55:04
URL: http://www.strombergjenny.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0