Helgen är här!

Veckan har gått väldigt fort, känns som om jag inte riktigt hunnit med. Veckorna går alldeles för fort ibland, men just nu i denna tid då vi längtar så mycket till våren, så gör det inte alls så mycket att veckorna bara rusar iväg, för när vi minst anar det så är våren här! Underbara tanke.

Idag vaknade man vid 7:15 av att Freja flög ur sängen och sprang ut i hallen med en väldans fart, jag skvatt och funderade vad det var frågan om, men det enda som hände var att grannen gick förbi i loftgången utanför, men på henne verkade det som att det skulle vara nått väldigt viktigt och intressant. Dom är roliga ibland, dom små vovvarna. Kände att jag var pigg så jag steg upp och gick ut med den livliga taxen =) på den obligatoriska morgonrundan, tyvärr ingen sol denna morgon, men ganska varmt ialf.

Åt sedan en god frukost med gårdagens tidning som sällskap och sen avnjöt jag morgonkaffet framför datan. Sen tog jag tag i ständningen och tvättningen, bokade hela dagen idag, skönt att få undan så mycket som möjligt och så ska jag ju erkänna att jag och tvättmaskinen inte är dom bästa vänner, den tar alldeles för lång tid på sig att tvätta, finns inget snabbprogram och så centifugerar den inte ibland, och den ska vara ny (!) Nu spårade detta inlägg ur, nog snackat om tvättmaskinen =)

Har alldeles nyss duschat efter promenaden jag och Freja tog. Resten av dagen/kvällen blir lugn. Ska ta och sätta mig en stund nu och läsa, innan man ska börja med kvällsmaten. Kvällen spenderas framför tv:n med fruktsallad, lets dance och film.

Ha en trevlig fredagkväll och helg allesammans! ♥


Kommentarer
Lotta

Vilken härlig dag! Fräsch lägenhet inför helgen och på kvällen mys, good good :) Städade även jag idag och guud så skönt!



Din blogg är verkligen vårig nu med det gröna som bakgrund och som överskrift, verkligen jätteuppiggande att slå upp din blogg och läsa :)



Hoppas du och Freja får en riktigt förtsatt trevlig fredagkväll. Nu skall jag läsa lite om evolution. Måste få klart detta snart..Haha!

2009-03-20 @ 15:54:14
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Jenny

Ja jag får väl lägga upp en bild så du kan titta =) nu ska jag åka och jobba på IP. I morgon ska vi till sidskogen på pimpel tävling, härligt att sitta på isen och (förhoppningsvis) sola =) Ha en bra helg! Kram

2009-03-20 @ 16:09:14
URL: http://www.strombergjenny.blogspot.com
saravillfara

Det där låter som en toppenkväll i mina öron. Och nu blev jag jättesugen på fruktsallad...!

2009-03-20 @ 18:42:53
URL: http://saravillfara.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0