Ingen värk längre, så underbart!

Då var fredagen här igen och solen skiner ute från en nästan klarblå himmel och ca -3 grader. En bra start på denna helg, och något mer som är en otroligt bra start på denna helg är att jag slipper min eländiga värk i nacke och rygg! Jag besökte en kiropraktor igår förmiddag och jag säger då bara det, varför väntade jag sådär länge med att gå dit?!? Känner mig som en ny människa, det finns inget bättre än att bli fri från sin värk man haft till och från i flera år. Feg som man är så har jag inte tidigare vågat gå till en knotknäckare, utan bara testat på sjukgymnast/massör. Och det blev man ju bra av ett tag bara, eftersom de enda dom gör är ju att mjuka upp musklerna, det min onda nacke och rygg behövde var en knotknäckare =) Trodde ett tag där att min stackars nacke skulle gå sönder, för jag säger då de, har aldrig hört en nacka knaka så mycket förr! Men vilken känsla efteråt. värken är som bortblåst. Fick även en övning för mina höfter eftersom dom var lite sneda, som jag ska göra i 10 dagar.

Nu ska man ta de lung i 2-3 dagar, tänka på att inte vrida kroppen, böja knäna då man ska hämta nått från golvet, inte lyfta tungt osv. Iofs så ska man ju tänka sånt här jämt men man är ju så dum att man inte gör det. Ska snart ta tag i städningen (en lugn städning, inte skada kroppen nu så värken kommer tillbaks) sen ska jag och Freja ut i det fina vädret och njuta med en promenad, sen så hoppas vi att solen kommer vara framme hela dagen, så man kan få sitta på balkongen på eftermiddagen och läsa och sola ett tag.

Imorgon är det högskoleprov som gäller hela dagen lång, mellan 9-16:20. Känns inte roligt men det är behövligt, hoppas på att få högre resultat nu än förra gången.

♥ Ha en härlig helg allesammans ♥


Kommentarer
Anonym

Men vad härligt att höra att värken är som bortblåst :) Ja det var vad din nacke och rygg behövde! hoppas värken är borta helst föralltid nu :) Äntligen Maria gick du dit, stort tummen upp för detta hihi.



Japp imorgon högskoleprov, fy vad roligt! :) Ja detta kan vara nyckeln in så vi läre fokusera. Heja oss!



Hoppas du och Freja får en mysig kväll. Nu skall jag börja med nationella talet vi skall hålla på tisdag. vi synes imorgon 07.40 :)

2009-03-27 @ 15:19:48
Jenny

Vad härligt med att rätta i alla kotor =) Lycka till i morgon! Ha en jätte härlig helg =) Kram

2009-03-27 @ 15:23:01
URL: http://www.strombergjenny.blogspot.com
Lotta

Tack detsamma Maria :D Du har en sådan supermysig blogg och skriver så bra!



Javisst jättegärna pluggning med promenad och fika :D Tisdag eftermiddag kanske eller någon annan dag? Bestäm du. Kul!



Ännu grattis, du är grym! :)

2009-03-29 @ 10:50:36
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0