Tisdagstema

Dagens tema är tisdag, vad är tisdag för dig? Och idag har jag varit ner till min hjärtläkare för att koppla bort det 24 tim EKG jag fick påkopplat igår, gjorde även ett ultraljud av hjärtat och sen träffade jag min hjärtläkare och han kunde nu säga att det är samma fel som kommit tillbaks trots 3 operationer. Och under dom 3 operationer man gjort har man även kollat hela hjärtat och man kan inte hitta något annat fel. Så det är som sagt samma fel som kommit tillbaks. Jag ska fortsätta äta medecinen och sen på återbesök om 1 år igen. Det känns tråkigt, men vad ska man göra. Dom vill inte göra en fjärde operation ännu. Så de är bara att fortsätta knapra medecin och leva som vanligt.

Efter besöket gick jag och pappa och fikade på krokanen, en kopp kaffe och en morotskaka satt fint, gott. Sedan gick vi en vända på stan, kollade in bokrean och sånt innan vi begav oss hemåt igen i det tråkiga och trista snöväder som är i Hälsingland idag, inte alls något trevligt väder.Ska det aldrig bli vår?! Längtar....



Dagens bild till temat blir därför mina fynd jag gjorde idag, en bok på rean Otrogen på öppen gata  (fortsättningen på gravidchock, reporter erkänner) och så en foundation Lumene double stay mineral makeup. Kaffekoppen fick vara med eftersom jag nu sitter här med en kopp kaffe och surfar runt lite.




Vill ni kika på fler tolkningar av dagens tema så titta in här.


Kommentarer
AnnaKK

Ja, man får liva upp sej med lite shoppning när det är tråkigt väder - och när man får tråliga besked... Hoppas det inte är allt för illa med ditt hjärtfel utan att du kan ha det bra iallafall!?



Jag dricker förresten också kaffe just nu - vilket man INTE ska göra vid datorn, säger speciellt de som arbetar med att laga datorer som ägarna har öst kaffe över... <:-) Ja, ja... Lite spänning i tillvaron måste man ju ha!?

2009-03-10 @ 14:04:56
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Jenny

Ja du måste absolut läsa den! Erik har lyssant på ljudböckerna och säger att det är det bästa han lyssnat/läst. Ja jag är piggare men snorig och nyser, men halsontet har gått över så det är på väg åt rätt håll. Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa Flickan som lekte med elden och dricka lite te =) Ibland får man ha "tycka synd om sig själv dagar" =) Bra att det gick bra hos läkare hoppas dom kan komma på en lösning utan mediciner! Men huvudasken att du inte lider av nå allvarligt, utan att dom kan hjälpa dig med tabletter så länge =) ha en bra tisdag! Kram

2009-03-10 @ 14:06:59
URL: http://www.strombergjenny.blogspot.com
Mamma Russin

vilket fint kort.. ser mysigt ut..



ha det gott... kram

2009-03-10 @ 14:09:24
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Lotta

Åh var det nu du skulle ha ekg inkopplat 24 timmar. Men fy vad synd att det var samma fel.. Jag tycker verkligen synd om dig att tre operationer inte hjälpt..Det är så typiskt! Tur det iallafall finns medicin som hjälper lite grann. Åh berätta om boken var bra senare :) Den lät intressant! Du har ju berättat så gott om den första!



Haha ja nästa vecka gör vi Bollnäs osäkert :D vad roligt! 19 mars var det va? Åh vad vi saknar er nu skall ni veta :) Ja fy vilket väder det är nu håller med.. Har ni också blött och slaskigt?



Hahaha ja kommungubbar var inte och leka med tyckte hon :P Ha en trevlig tisdag och forsatt trevlig vecka hihi

2009-03-10 @ 16:00:39
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
anna u

Åh vad stark du måste vara! som gått igenom dessa operationer. Jag hade ingen aning om detta. Hoppas du mår bra iaf och kan leva som vanligt, utan besvär.

Berätta gärna vad du tyckte om Foundationen du köpte också sen. Jag är på jakt efter bra och inte allt för dyr mineral-smink =)

Här i sthlm har det snöat non-stop idag, och det har minst sagt orsakat kaos. 100 trafikolyckor hittills läste jag nyss på aftonbladet. Tur vi hållit oss från vägarna idag.

Ha de fint! Kram

2009-03-10 @ 22:46:55
URL: http://uddilliuddas.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0