En stormig onsdag

Idag är det väldigt blåsigt ute, nästan lite otäckt hur det tar i ibland. Man skulle inte bli förvånad om man lyfter från marken :) Imorse åkte jag till stan för att träffa en vännina Helena. Vi har inte setts på ett tag, bara pratas vid på telefon så det var väldigt kul att ses. Vi började att åka på mobackes, där vi strosade runt i nästan en hel timma och tittade på allt fint dom har, jag inhandlade blommor till balkongen (köpte även blommor i går) och så en liten vattenkanna i plåt. Efter besöket på mobackes åkte vi in på stan, där vi besökte en skoaffär och kikade lite innan vi gick och tog en fika och satt och pratade och skrattade innan det var dags för mig att gå till bussen och åka hemåt igen och Helena till dagis och skola för att hämta barnen.

Väl hemma igen planterade jag blommorna och lagade lite mat innan jag gick till pappa och hämtade Freja och efter en bit på vägen kommer världens regnskur. Springer in hos pappa, genomblöt. Värmer mig framför kamin en stund innan jag och Freja går hemåt. Just nu sitter jag i soffan och poppar musik med en sovande tax brevid mig, som ibland ger i från sig en stor suck, undra om hon tycker att jag spelar dålig musik eller om hon tycker att jag stör hennes skönhets sömn :) Lillgumman min!

Ikväll får det bli en lugn kväll, ute skiner nu solen med det blåser fortfarande starka vindar. Så det lockar inte till nån promenad ikväll.



Här kommer lite bilder från min balkong!



Här kommer 2 st amplar att hänga men har inte köpt några blommor åt dom ännu.



Dynorna till stolarna fyndade jag på ICA igår.

Detta är en mysig solhörna. Planterade lavendel i en utav krukorna idag och det doftar ju så ljuvligt gott!

Detta är ingången till vår lägenhet.


Det blev 2 st amplar på framsidan.

Plockade en bukett med syrener hos pappa igår kväll, nu börjar dom slå ut och dofta gott.





Kommentarer
Helena

Hej tjejen! Nu ligger din blogg på mina favoriter. Ska inte tappa bort den nu ;-). Det blev jättefint med alla blommor! Vilken härlig balkong du har, mysigt att sitta där nu med allt nyplanterat. Tack för en kul dag, nästa gång tar vi en låång fika! ;-)

Sköt om er nu! Kramen

2009-05-28 @ 06:48:42
Lotta

Men skoja vad fint du gjort på balkongen!!! :) Herregud säger jag vad mysigt. Sommarfint hihi. Dit läre jag och Ebba hälsa på!



Nemen vilken trevlig dag ni verkade ha i Bollnäs :) Vad kul hihi. Hoppas du och Freja får en supermysig torsdag! Vi höres :)

2009-05-28 @ 10:30:44
Jenny

Åh vad härligt, jag har oxå gjort i ordning min balkong men inte satt utt alla blommor än, blir så mysigt med alla blommor och dofter. Har oxå lavendel, luktar underbart jhu! Ha en bra kväll! Kram

2009-05-28 @ 12:55:22
URL: http://www.strombergjenny.blogspot.com
Hallakulle bygger bo

Vad härligt med en sådan stor balkong! Ser riktigt mysigt ut.

2009-05-28 @ 14:48:16
URL: http://hallakulle.wordpress.com
klara

länge sen jag titta på din blogg så jag satt och bläddrade ner. Vilken stor balkong du har, och trä!! Så mysigt. Vår är så liten, betong och tråkig. Är svårt att göra den mysig. Jag har också planterat lavendel, för att de är såå fina och luktar gudomligt! Vart har du hittat de lilla vita bordet? vi är ute efter ett sådant litet ute på balkongen.



kram

2009-06-05 @ 11:55:46
URL: http://klaradavidsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0