Söndag

Börjar detta inlägg med att säga att nu har Alfreds lilla goa syster fått ett namn, hon ska heta Viola. Ovanligt men gulligt. Längtar tills man får träffa dom, och snusa bebis.

I fredags åkte jag, pappa, Andreas, Johannes och alla hundarna till stugan för att spendera helgen där. När vi kom upp var det fint väder men väldigt blåsigt, vi hade tänk ta en fisketur men kunde tyvär inte ge oss ut på sjön. Istl snickrade pojkarna lite och sen myste vi inomhus hela kvällen och lyssnade på hur regnet smattrade mot plåt taket. Spelade fia med knuff och fikade, skrattade och pratade. La oss vid 21 tiden, dom somnade på engång medans jag låg och läste ett tag.

Lördag vaknade vi till blåsväder, nästan orkanstyrka enligt mig. Pappa cyklade med sina hundar och jag tog en promenad. Pojkarna låg och sov till 8:30. Åt frukost och sen var vi ute. Pojkarna snickrade lite och lekte medans jag och pappa målade. Efter ett tag avbröt jag och gick in för att värma händerna framför brasan, det var sånna kalla vindar fast solen var framme, riktigt busväder. Vid 15 tiden hade pojkarna fått nog, dom tyckte det var så tråkigt då vi inte kunde åka ut i båten och fiska så vi packade ihop snabbt och åkte hemåt. Grillade hos pappa på kvällen istl, riktigt mysigt!

Idag är det fortfarande blåsväder ute, ska detta väder aldrig ge med sig?! Nu vill vi ha värme igen, tack. Tog en morgonpromenad med Freja, där jag trodde vi skulle blåsa bort. Skönt att få komma in i värmen igen och äta frukost och värma sig med en kopp kaffe. Blir en lugn söndag, pyssla lite inomus och bara mysa.


Hoppas ni alla haft en mysig och trevlig helg!







Kommentarer
Jenny

Vad ni har haft det härligt, trots blåsten! Fina bilder som vanligt =) Kram

2009-05-10 @ 17:16:19
URL: http://www.strombergjenny.blogspot.com
Lotta

Vilka mystiga bilder :) Hehe ja du såg det ja! hihi. Skall skicka över dem till dig. Usch då! Hoppas pojkarna hade lika roligt trots att inte blev någon fisketur. Hoppas du och Freja haft en trevlig helg :) Vi höres!

2009-05-10 @ 18:21:35
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0