En dag med familjen

Åter lördag och helgen är här. Underbart. Igår var det sista dagen på praktiken på affären, kändes tråkigt. Trivdes så bra där. Fick en jättefin blombukett av Jonas och Lillian och tårta, en tidig födelsedagspresent. Jättegulligt av dom. Fredagskvällen var fylld med städning, handling och bakning av det sista födelsedagsfikat som skulle mumsas på idag, då familjen varit här och fikat. Alltid lika trevligt att träffas, vi har alltid så roligt tillsammans. Men ack så tomt de är utan mamma, saknaden efter henne blir extra jobbig då familjen samlas och nu när min födelsedag närmar sig! Men jag tvekar inte en sekund att du är med oss ändå mamma. Älskar dig så!

Fick fina presenter också, två st tavlor, blomstercheck, 2 st blombuketter, bodylotion och tvål och så en vinterjacka. Men den bästa presenten var nog den goa kramen man fick av lilla Alfred :-)

Nu har man duschat och gjort sig iordning för en kväll med mina underbara vänner. Ska förfesta tillsammans sen bär de av mot krogen, ska till Tuppens ikväll för att se Björn Rosenström och sen bara ha kul och dansa långt in på småtimmarna, innan man stupar i säng av trötthet :-)

Ha en toppenlördag allesammans! Imorgon kl 8:14 blir man ett år äldre, nämligen 27 år.


Kommentarer
Lotta

Åhh låter som du haft en jättebra födelsedag hihi och mycket fint du fått! Grattis ännu en gång Maria :)



2009-11-30 @ 17:32:15
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0