Årets första snö

Ja som ni kan se av rubriken så har årets första snö letat sig ner och lagt sig på marken, dock så har nästan allt försvunnit redan, de är bara blötsnö. Ett tunt lager ligger fortfarande kvar på gräsmattan. Imorse då man steg upp och drog upp persiennerna fick man en chock av dom stora snöflingorna som föll. Det var inget populärt väder för varken mig eller Freja på våran morgonpromenad. Men de är ju bara att inse, vi går ju faktiskt vintern till mötes. Men riktigt än vill jag inte ha nån snö, så tur att den försvinner på engång.

Har städat lite på morgonen, skurade toaletten från golv till tak, och torkat ur skåp i köket. Efter det avnjöt jag en god frukost och en kopp kaffe. Nu sitter jag här och väntar att klockan ska gå, ska nämligen iväg och träna kl 15. Härligt att få röra på sig. Ialf efter gårdagen som var en riktig slapp söndag, gjorde inte många knop då. Tog en promenad med Freja på morgonen, sen åkte jag och städade på kontoret och ja sen myste jag i soffan. Läste och kollade på tv. Måste få ha sådana söndagar ibland, ialf då man har värk i nacken. Bra att vila då. Idag är man på topp igen :)

Hoppas ni alla haft en toppenbra helg, de har ialf jag haft.Denna vackra syn, fick jag njuta av då jag åt min middag på lördagskvällen. Underbart vackert!Kommentarer
Sofie

Svar: Zinkhuset köpte jag på Mio, men jag vet att även Malin med nätbutiken http://www.carlssoninterior.se/ har det.Jo tack, det går bra i skolan. Det gäller förstås att ha god disciplin när man pluggar på distans men det har jag för det mesta :)Vilken vacker kvällshimmel du fotat!

Kram, Sofie

2009-10-20 @ 12:13:59
URL: http://syssla.blogspot.com
Lotta

Ja tur snön försvinner än då det bara är blötsnå och OKTOBER! Lagom till december/innan jul kan det komma fin snö som ligger kvar ända till mars! Det skulle vara en vinter det :) och ca 4-8 minus ute.Ja klart man skall ha lugna dagar emellanåt för att vila upp sig :) Nu är jag på god väg att skaffa ett friskis och svettiskort, bara väntar på att herr förkylining skall gå sin väg först. Så inspirerad av att du börjat träna och hur bra du mår av det! Hoppas ni haft en bra tisdag, vi höres :)Kram till er från oss i Trollhättan, och tänk att vi snart ses :)

2009-10-20 @ 19:21:28
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0