En tur på stan

Idag har jag varit ner till stan för att besöka sjukhuset och lämna tillbaks tumEKG dosan som jag haft sedan 30 aug. Nu ska dom lämna över mitt registrerade EKG till min hjärtläkare och sen får vi se vad han säger. Är det samma fel som kommit tillbaks igen efter 3 operationer eller är det något annat? Återstår och se, knaprar min medecin så länge.

Efter besöket där som bara tog någon minut åkte jag ner på stan för lite shopping, började med att ta en fika på krokanen, en kaffe latte och blåbärsbulle smakade gudomligt gott. Mysigt att sitta sådär ensam ibland och ta en fika, sitta i sina egna tankar. Var sedan på Åhlens och fyndade. En ny svart kajal från max factor eftersom min gick sönder igår, lila tyg till soffkuddarna ( sydde nya kuddfodral till dom ikväll ) en svart stickad mössa och så 4 st pocketböcker. Nu har man bra läsning i höst, det behövs. Är en riktig bokmal under hösten och vintern, mysigt att sitta under filten med en kopp te och läsa ur en spännande bok, försvinna in i böckernas värld för en stund.

Efter besöket på Åhlens var det dags att inhandla lite lösvikts te som också är ett måste på hösten, dricker mer te då än kaffe. Tycker det liksom är godare på något vis och mycke mysigare. Blev ialf ett grönt te som doftar underbart gott, ska provas ikväll då man myser ner sig i soffan, tänder lite ljus och ser på bonde söker fru och grey`s anatomy. Idag är det vilodag, man måste ju ha en sån iveckan. Ska iväg och träna imorgon ialf.

Hoppas ni alla haft en toppenbra onsdag! Kram på er ♥




Kommentarer
Jenny

Åh låter som en riktigt härlig dag! Bra med pocket när man läser mycket, blir inte lika dyrt då =) Kram

2009-10-08 @ 19:10:45
URL: http://strombergjenny.blogspot.com
Sofie

Håller tummarna för dig att inte felet har kommit tillbaka.



Jag är också en riktig bokmal, fast året runt :) Just nu avverkar jag Mari Jungstets böcker. Har läst Skam och Svek av Karin Alvtegen, riktigt riktigt bra!



Jag försöker dricka mer te än kaffe för att minska på koffeinmängden, men det är hopplöst... har ett visst kaffeberoende och ibland, eller ja, ofta, blir det för många koppar varje dag!



Ha det fint!

Kram, Sofie

2009-10-08 @ 21:58:08
URL: http://syssla.blogspot.com
Lotta

Åh du läre berätta vad läkaren säger om ditt EKG. Nyfiken!



Åh vad mysigt det låter med både bra böcker och te nu på hösten. Det läre bli mycket te, du har ju lärt mig dricka mer!! :D MUMS!

2009-10-11 @ 20:14:58
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0