Min helg!

Söndag och helgens sista dag. Tänk vad helgerna går alldeles för fort ibland, man önskar att man kunde bromsa tiden litegrann bara. Har spenderat min helg hos pappa, Jonte kom hem på fredagkväll vid 21 tiden. Vi tittade klart på idol innan vi stöp i säng, trötta.

Lördag vaknade vi alla vid 5:30, pappa och Jonte åkte till skogen för att jaga och jag och Freja myste kvar i sängen ett tag till innan vi steg upp och möttes av kallgrader och frost. Åt frukost och tog sedan en långpromenad. Väl hemma igen var man frysen, så det var skönt att sätta sig till rätta i fotöljen med DN och mysa framför kamin, där den sprakande brasan värmde gott. På kvällen lagade jag mat åt pappa och Jonte, kyckling. Receptet kommer en annan dag, supergott vill jag säga! Efter middagen satte vi oss i tvrummet för att titta på småstadsliv 2 (en lokalfilm härifrån) och äta äppelkaka och dricka en kopp kaffe, även Freddan och Markus tittade förbi, trevligt. Sen var det ju dags för premiär av körslaget igen, som vi tittade på. Pappa och Jonte gick och la sig efter det, medans jag stannade uppe ett tag till och tittade på film.

Idag vaknade man 5:30 igen av att pappa och Jonte åkte till skogen för att jaga. Jag och Freja låg kvar ett tag innan det var dags att stiga upp, åt frukost framför nyhetsmorgon och sedan blev det en promenad i det blåsiga vädret.

Nu är man åter hemma i lägenheten igen, har nyss ätit mat och varit ut och rastat Freja, där vi möttes av regnväder och en nyfiken hanvalp som ville fram och hälsa på Freja. Jättesöt. Ska nu ta och placera mig i soffan och se på top model och ensam mamma söker, med en tekopp som sällskap och lite tända ljus, ett måste såhär i hösttider.

Hoppas ni alla haft en riktigt trevlig och fin helg!




Denna fina lila ljuslykta fick jag av Jonte och Malin nu, en stor lila lykta från Indiska. Malin hade en sådan då jag var och hälsade på dom sist och jag tyckte den var så fin och gav ett så mysigt sken, så i fredags kom Jonte med denna jättefina ljuslykta till mig. Och ni kan ju gissa om jag blev superglad =) Den står nu på mitt tvrumsbord och ger ifrån sig ett såntdär mysigt sken. Höstmys!



Kommentarer
Evelina

Hejsan! Vad kul med lite läsare man inte riktigt känner igen oxå.. eller? :) Kan inte koppla om jag vet vem du är eller inte, så svårt att se dig bakom kameran ;) Jaa, designen är inte riktigt klar, men det blir bra!

Ja du måste åka och simma någon fredagmorgon, så himla mysigt! Japp, det är bara då de serverar frukost, kostar simavgift (vet ej vad det kostar då jag har badkort) + 45 för buffén! Hoppas du haft en bra helg!

2009-10-04 @ 19:30:15
URL: http://evelinaladanges.blogg.se/
Anonym

Vilken mysig helg ni verkar haft :) Du skriver verkligen så mysigt i bloggen så man lever sig in och blir inspirerad!



Den lyktan är så fin, jag köpte en likadan för några veckor sedan men en mindre modell. Mysiga och fint sken, håller med! :) Haha kul att vi fallit för samma lykta utan att veta om det.



Hoppas du och Freja får en mysig måndag! Ebba hälsar :)

2009-10-05 @ 08:23:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0