Mitt i naturen

Ihelgen passade jag på att fota lite då jag var hos pappa, ute i naturen. Höstens alla vackra färger har ännu inte kommit, inte sådär som det kan vara vissa höstar, då träden är alldeles röda och fina. Hoppas på att det hinner bli sånna färger innan alla löven ramlar av. Tidigt på lördagsmorgonen då jag och Freja steg upp, tassade jag ut med kameran för att fota lite, då det var frost ute. Men det blev inte så många bilder, blev så frysen =)

Idag har jag varit och tränat på rehab, det är så härligt att träna. Man mår verkligen bra av det. Var även en sväng hos pappa innan träningen där jag gjorde plommonkräm åt honom. Provsmakade lite jag med.

Nyss varit på en kvällspromenad med Freja där det blåste kalla vindar, så nu ska jag snart mysa ner mig i soffan under filten och se på tv innan läggdags. Morgondagens schema är fullspäckat, kul det också ibland!

Här bjuder jag på några bilder från helgen.








Kommentarer
Lotta

Åh vilka fina bilder! Du är så himla duktig på att fota Maria!



Hoppas dagen imorgon blir kul :) Kul att ha inplanerat grejer ja hihi.

2009-10-05 @ 20:56:39
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Nu såg jag din kommentar! :) Längtar verkligen tills du kommer!! Är det någonting speciellt du vill göra? Vi kanske kan åka till badhuset och simma/bada om du vill, laga god mat med god dryck och tv, film på kvällarna. Träna på sportlife om du vill (har två gratis träningspass). Ta promenad och titta i stan, fika i stan, åka till Överby, ut och festa på lipz på lördag m.m. :) Hm vad vill du göra?



Ha en trevlig kväll Maria och Freja!

2009-10-05 @ 21:01:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0