Äntligen är man med igen!

Ja då har man äntligen fått internet inkopplat i den nya lägenheten, måste faktiskt erkänna att jag saknat det :) Trodde inte man var beroende, men tydligen. Kändes så konstigt att inte kunna sätta sig ner och kolla mailen, internetbanken eller läsa alla bloggar som man följer, men nu är man med igen ialf.

Jag och Freja flyttade som sagt förra veckan på måndag. Och det gick hur bra som helst. På onsdagen följde jag med Lotta på sjukhuset och så kom pappa och tapetserade vardagsrummet åt mig och jag blev helnöjd, så fint. Fondtapeten blev kanonbra, sen på onsdagkväll gjorde jag klart det sista så då var man redan klar med allt i lägenheten, kändes bra att få göra klart allt så fort som möjligt. På torsdagen åkte jag och Nettan till Gävle och shoppade loss, hittade en hel del snygga vardagskläder. Nöjd. Och fre-lör-sön ja då var jag på jobbet. Så man kan säga att jag hade väldigt fullt upp förra veckan men med roliga saker, men det ska endå bli skönt att få ta de lungare denna vecka och bara mysa i den nya lägenheten och få bygga upp den där känslan av att här bor vi nu och detta är vårt nya hem. Den känslan har liksom inte hunnit infunnit sig ännu, men vi trivs jätte jättebra!!

Igår tog jag och Freja en promenad till Lotta och hennes busungar, det var bara dom två minsta hemma tvillingpojkarna och dom är ju för söta. Har presic lärt sig att gå. Till en början tyckte dom Freja var lite läskig men sen gick det bättre. Lotta bjöd på kaffe och nybakad sockerkaka, det var trevligt!

Idag väntar ett besök i träningslokalen på rehab sen så tror jag att det får bli en lugn och mysig hemmakväll i soffan med en bra film, varva ner och bara ta de lungt. Tända lite ljus och bara mysa. Behövs.



Kommentarer
Lotta

Åh vad roligt att du fått intrenet nu Maria hihi! Tänk vad man tänker på er och saknar er!! Hoppas ni får en riktigt trevlig dag idag med träning och mys :) IDag blir det mjukstart i skolan, sedan en "lära känna dag" med mitt programs programutskott. Vi höres och synes. Kram bästa vän.

2009-09-02 @ 08:58:57
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Nej men tack Maria! :) Var på det djupa humöret igårkväll visst haha! Åh vad roligt att ni kommer på besök i okt ngt tag. Längtar verkligen!! Hoppas det går bra på arbetsförmedlingen och med träningen! Ha en trevlig dag :) kram. P.S Åh vad fint du gjort i lägenheten!! Verkligen hemtrevligt och grymt snygg tapet.

2009-09-03 @ 10:13:08
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0