Härliga septemberväder

Idag och likaså igår skiner solen från en klarblå himmel, graderna på termometern visar ca 20 och det blåser varma vindar, underbart med andra ord. Känns som om sommarvärmen håller sig kvar i ett starkt grepp, ialf dessa två dagar, man ska ju inte hoppas på för mycke nu utan bara njuta av värmen och solen då den äntligen är framme. För vi går ju som sagt mot hösten.

Imorse tog jag och Freja en promenad och kameran fick följa med. Nu längtar man bara tills det blir sådär vackert ute med alla höstfärger, då ska de fotas :)

Och något som verkar hålla sig kvar i ett stark grepp hos mig är min envisa förkylning. Nu vill jag faktiskt bli frisk. Inte roligt att gå runt och hosta och snora, och snyta sig så näsan ser ut som ett stopplyse, röd och grann. Får väl trösta mig med att jag är ialf inte den enda som går runt och snorar och att vädret är underbart :) Och något mer som jag kan trösta mig med är att jag nästa helg på söndag åker till storstaden, ska ner till Stockholm till min yngsta bror och hans tjej för att hjälpa dom med flytten till den nya huset och igår bokade man även en tågresa ner till Lotta och Simon i Trollhättan, den 4 nov till och med 9 nov, längtar!

Hoppas ni alla har en lika solig och fin torsdag som vi har här i fina Hälsingland! Kram till er alla ♥ 


Freja står och spanar ut mot det höga gräset, vad hör och ser hon må tro?


Ångrade mig genast att jag inte tog med mig mitt nya objektiv. Men de får följa med en annan gång. Blir ju bättre närbilder med den.









Kommentarer
Lotta

Vilka fina sensommarbilder!! :) Har inte fixat abonnemang på mobilen än så förlåt att jag inte svarade förut. Åhhh vad roligt. Tänk att du skall hit och hälsa på. GUD VAD ROLIGT! Tack Maria hihi. Då skall vi hitta på grejer och laga god mat, umgås, se på film/tv och bara njuta!



Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag i det fina sensommarvädret :)

2009-09-10 @ 14:41:11
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Anonym

hej gumman

abby tycker det e ganska mysigt att sittai korgen

hon njuter o öronen fladdrar åt alla håll när det blåser;) enda gången hon rör sig är när hon ser en kanin eller katt

haha

kram emma o abby

www.enlitentax.blogg.se

2009-09-15 @ 22:52:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0