Helg!

Första helgen i den nya lägenheten, eftersom man jobbade hela förra helgen och bodde då hos pappa. Imorse då man vaknade hade man jätteont i halsen, började känna av lite igårkväll men trodde det skulle ge med sig. Åkte ialf till stan och handlade lite, införskaffade fler linser och så fyndade jag på åhlens och lindex. Kom hem och började städa på engång, sen tog jag en ipren och la mig på soffan och vilade en stund. Nu känns det bättre, så jag hoppas att det inte blir värre och om det nu skulle bli det så hoppas att det är en lindrig förkylning, har inte varit förkyld på 1 år, så de kanske är tid nu då. Svininfluensan kanske :) Nä uscha!

Imorgon är det dags för Lotta och Lars bröllopsfest, dom gifta sig tidigare i sommar, ensamma. Så nu ska dom ha bröllopsfest för sina familjer och vänner, blir nog uppåt 50 pers. Det ska bli kul.

Nu ska jag snart ta och börja med maten, som blir fläskfile, pressad potatis och svampsås. Sen får det bli fredags mys i soffan med film, lite rödvin, kex och brieost! Mmmm gott! Freja är hos pappa ihelgen, så det skulle ju vara trevligt med lite mysigt sällskap ;-)

Hoppas ni alla får en riktigt mysig och trevlig helg! Åter på måndag.





Kommentarer
Lotta

Hehe nemen vilken mysig dag! :) Vad fyndade du? Hoppas du får jätteroligt imorgon på bröllopsfesten hihi! Kul att du trivs i nya lägenheten :) Kram lotta

2009-09-04 @ 22:27:18
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
v e v v e

Godmorgon! :)



KRAM VEVVZ ♥

2009-09-05 @ 11:30:09
URL: http://vevvz.blogg.se/
Lotta

Nemen Maria vad säger du? Usch har du åkt på en förkylning! Bläää stackare. Hoppas du kryar på dig:)Hur är det med dig nu? Åhhh men vilka fynd du verkar gjort hihi. Haha ja klantigt eller hur. Det är mycket bättre nu. Vad skall ni göra i veckan? Hoppas ni har det jättebra, saknar er!! kram.

2009-09-07 @ 00:04:06
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0