Skärtorsdagen

Idag har vi haft seminarium/förhörnervsystemet och det gick hur bra som helst. Vi fick sitta i små grupper på 4 personer och svara på frågor och diskutera, och vi kunde svara på alla frågorna. Det kändes lätt. Och detta har man gått och varit jättenervös för och så visade det sig att det gick såhär bra. Är imponerad av mig själv att jag lärde in allt om nervsystemet, nu måste jag vara stolt över mig själv. Duktig Maria :-)

Slutade i skolan kl 12 idag eftersom det är skärtorsdag, nu har vi självstudier enda till 12 april, skönt med ett lov nu känner jag. När jag kom hem från skolan gick jag på ICA och trängdes med alla andra som skulle påskhandla. Har alldeles nyss blivit klar med bakningen. Bullarna med fyllning av citronkräm står i ugn och gottar till sig och ananas pajen är klar och står bara och väntar på att bli gräddad. Det är ialf ett perfekt väder att vara inomhus och baka och fixa, för ute öser regnet ner som det gjort hela dagen lång. Hoppas att det spricker upp och blir fint under hela påskhelgen.

Kommer att spendera min påsk i stugan med familjen, åker tid tidigt imorgon bitti. Mysigt! Äta gott, umgås, fiska, grilla korv och förhoppningsvis få njuta av solens varma strålar.

Resten av denna skärtorsdag får bli lugn, vädret tillåter ingen promenad ikväll. Får mysa inomhus istl, kika på tv och dricka en kopp te.

Ha en toppenbra påsk allihop. Och önskar alla er en GLAD PÅSK!



Kommentarer
Anonym

tack för den fina kommentaren om minnes tatueringen. hehe.

stor kram

www.enlitentax.blogg.se

2010-04-01 @ 22:13:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0