Lite vårnytt

Då var det onsdag igen och snart slut på denna vecka, som har rullat på för fullt. Pluggat, tränat, tvätta, pluggat lite till. Jag har gjort klart 2 st inlämningsuppgifter och även pluggat på om hjärtat och blodet som vi har förhör på imorgon. Känns inte allls lika nervöst som det var inför nervsystemet, då var man alldeles uppstressad, nu är det ett mer lugn som sprider sig. Och nervsystemets förhör gick ju hur bra som helst, så det kommer nog gå lika bra imorgon med. Inget att vara nervös över.

Denna vecka har även bjudit på underbart vårväder, och ett till väldigt säkert vårtecken nämligen tussilago! I måndags var det strålande solsken och varmgrader, tog en promenad på kvällen då jag kommit hem från skolan och det var så härligt. Igår var det även sol men kalla vindar, satt man i lä så gick det bra. Var ju som sagt självstudie dag igår eftersom det var tisdag. Satt ute i solen och pluggade istl för inomhus, med en kopp kaffe som sällskap och självklart Freja. Idag efter skolan så gick vi ner på stan och fyndade ett par nya vårskor för ynka 129 kr, som hittat och supersköna dessutom. Kommer inviga dom imorgon.

Nu ska jag sätta mig ner och plugga tills imorgon, sen blir det en lugn och mysig tvkväll.



Sjalen som jag fyndade för nån vecka sen på Åhlens.



Kommentarer
Maja/Cactusvit

Vilket Converse-look-a-like-fynd du har gjort! Själv sprang jag runt i mina vita converse hela förra sommaren, nu är de däremot inte så vita längre och börjar ha gjort sitt. Trevlig kväll, kram Maja

2010-04-17 @ 20:12:18
URL: http://cactusvit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0