Mysiga augustikvällar

En mysig och varm sommarkväll här i Hälsingland, var nyss ut på sista rundan med Freja och vi möttes av ljummen fuktig luft. Idag unnade jag mig en skön och behövlig sovmorgon. Vaknade utvilad och pigg, tog en promenad med Freja och gick sedan för och handla tidning och god frukost på ica. Sen har jag städat lite och suttit ute i solstolen och bara njutit och läst. Varit varmt här idag och solen har försvunnit bakom molnen enstaka gånger.

Nu på kvällen avnjöt jag en god middag bestående av lax i ugn med pesto och pressad potatis och ett glas vitt till. Sen har jag kikat på sommarkrysset. Sitter nu i soffan, har tänt lite ljus och ska titta på filmen valentines day.

Hoppas ni alla haft en riktigt mysig lördag.



Nu då vi kommit in i augusti månad så blir det mörkare på kvällarna, vilket jag tycker är bara mysigt. Få tända fönsterlamporna och ljus igen.







Kommentarer
sofie

Så mysigt :) Jag håller med dig, det är underbart att kunna börja tända lampor och ljus igen. Det mysigaste med sensommaren/höstens intågande!



Kram, Sofie

2010-08-07 @ 22:35:31
URL: http://syssla.blogspot.com
Lotta

Vilken härlig lördag. Sådana dagar måste man unna sig då och då för att fylla på energin :) Mums vad god maten lät!



Håller med, jag tycker också det är supermysigt nu när det blir mörkare om kvällarna så man får krypa ner i soffan med tända ljus och lampor.



Hoppas ni får en superhärlig söndag! Jag har precis tagit en dusch efter dagens pass på jobbet.



Kram på er!

2010-08-08 @ 16:04:17
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0