Fredagkväll hos mig

Godkväll på er! Visst är det härligt att fredagen är här och helgen ligger framför oss. UNDERBART ♥ 

Denna fredag har varit rätt lugn, har tvättat och städat här hemma och även varit iväg och handlat på ica, innan alla andra ska dit och trängas vid 16 tiden. Köpte massor av clementiner, dom är ju så goda nu.

Idag är det betydligt varmare här, var "bara" -14 imorse då man steg upp och nu ligger temperaturen på -10. En enorm skillnad mot för vad det har varit i flera dagar, hoppas att det håller sig såhär nu, tycker det är alldeles för tidigt att vara såhär kallt. Det är ju typiskt januari väder, då brukar det alltid vara isande kallt.

Just nu sitter jag vid köksbordet, mätt efter kvällens enkla middag som blev grekisk sallad med ett gott bröd till. Smakade så bra. Avnjuter en kopp kaffe nu och känner doften av dom vita hyacinterna från min julgrupp som står på bordet, dom slår ut mer för var dag som går och sprider en underbar doft här hemma. Det doftar jul. Och apropå jul, så tänkte jag julpynta imorgon! Och på kvällen kommer Lotta på besök.

Snart dags för fredagsmys med tända ljus och Idol. Önskar nu er alla en riktigt trevlig helg ♥



Jul i mitt kök. Hyacinterna doftar ljuvligt gott! Zinkkrukan som jag gjort iordning julgruppen i kommer från pappa, tog den då han flyttade nu. Mamma köpte den för flera år sedan och hade blommor i utomhus på sommaren. Julduken fick jag förra året i julklapp av Jonte och Malin, är inköpt på hemtex och ljusstaken fick jag i present nu i år då jag fyllde år.




Kommentarer
Lotta

Vilken julmysig blogg du har gjort iordning hihi! Jättemysigt att klicka in sig här :)



Åhhh ja det är verkligen något speciellt med fredagar och veta att man har hela helgen framför sig. Låter som en bra fixardag för dig idag och lät inte alls fel med grekisk sallad, mums!



Vi i Trollhättan vill önska er en alldeles trevlig helg i Hälsingland! Och roligt att höra att ni har fått lite varmare grader nu också.



Kram, kram

2010-12-03 @ 22:03:10
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0