Mysiga mellandagar!

Godkväll på er. Här är det bara bra med oss i dessa mellandagar, njuter för fulla muggar av jullovet, tänk att man är ledig enda till 13 januari. Igår var Jenny hit på fika, var ett tag sedan vi sågs så det var jättetrevligt. Skrattade och pratade, medans vi mumsade på pepparkaksmuffins med frosting på och till detta gott julte. Hon har fått en sån fin bebismage, och den som gömmer sig där inne kommer att kika ut i februari, spännande.

Idag har jag tagit det rätt lungt. Vaknade vid 8 tiden, tog med mig täcket till soffan och satt där och myste och kikade på nyhetsmorgon. Sen så har jag dammsugit och fixat lite här hemma och även läst i boken, har börjat på en ny bok nu som heter Vyssan lull som är den tredje delen om Hammarby poliserna och den är skriven av Carin Gerhardsen. Läs hennes böcker, det är jättebra deckare! Nu sitter jag här i soffan, har alldeles nyss kommit hem från 1 timmes kvällspromenad med Freja, är ju så härligt nu då vädret är mildare. Just nu ligger temperaturen på -7 grader och lätt snöfall. Ska kika på bonde söker fru nu och mysa i soffan.

Imorgon väntas ett bio besök med Anna. Vi ska se Änglagård tredje gången gillt. Hoppas ni alla haft en bra dag. Kram på er.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0