Onsdagmorgon

Godmorgon på er allihopa! Här vaknade man upp till ett väldigt kyligt Hälsingland med -20 grader. Är så less på denna kyla nu som envist legat kvar länge. Har pendlat mellan -10 -20. Det mildare vädret som var ihelgen får vi nog bara drömma om ett tag nu, men det var ju så härligt med bara -4 då. Aja, bara att bita ihop och klä på sig rejält!

Sitter just nu i soffan med frukosten framför mig och tittar på nyhetsmorgon. Har alldeles nyss duschat och gjort mig iordning. Ska äta upp frukosten nu och dricka en kopp kaffe och sedan bege mig till skolan, har lektion mellan 10-16 idag. Andra dagen i psykologi kursen och den verkar intressant faktiskt.

Ha en toppenbra dag allihop, trots denna envisa kyla! Kram på er.



Gott med en kopp nybryggt varmt kaffe denna morgon!



Kommentarer
Lotta

Brrr vad ni har en envis kyla! Mysigt med en frukost och en kopp kaffe framför nyhetsmorgon :) Det härligaste som finns!



Hoppas dagen i skolan gick bra och att det var intressant! Fortsatt trevlig onsdagkväll!

2010-12-08 @ 18:17:37
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Såg din kommentar nu haha!



Vad duktig du är! Ligger verkligen i och får det klart tidigt. jodå det går allt bra tror jag :) Sitter vecka för vecka och går igenom veckans moment. Väldigt många olika moment i juridiken och många paragrafer i lagboken att studera men det går sakta men säkert framåt! :P Njae lagom mycket men vi har ju inget jullov egentligen. Föreläsningarna slutar men kursen pågår även på julafton. Vi har tenta 15 januari så det blir en del pluggande över "jullovet". Skönt att det inte är föreläsningar iaf så man kan lägga upp det som man vill :) Åhhh vad härligt!! Då kan du verkligen hinna ha lite julmys innan julafton och fylla på med ny energi! Mysigt med jul hihi.



Kram, kram

2010-12-08 @ 18:25:10
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
veronica

Vilken fin blogg du har :)

2010-12-08 @ 21:31:27
URL: http://missfancydream.blogg.se/
Elin Gabriella - Mops & Chihuahua

MM Kaffe!!! :) Hihi



Svar: Tack fina du! :)



Ha en underbar torsdag!

2010-12-09 @ 11:27:40
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Maja/Cactusvit

Vad roligt att du tyckte om bilden på mig med magen i vädret. Har fortfarande lite att lära av modebloggarna! =)



Låter som att du hade en skön start på morgonen, ser så fram emot mina förhoppningsvis "lediga" veckor innan vårt lilla hjärta kommer till världen. Då ska jag också fika i lugn och ro framför Nyhetsmorgon.



Ha det gott, kram från mig!

2010-12-09 @ 17:51:33
URL: http://cactusvit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0