En mysig söndag

Jaha då var det söndag och helgens sista dag, fy vad helgerna går alldeles för fort ibland. Men helgen har varit kanonbra. Gårdagen vaknade man utvilad och pigg kl 9. Tog en 30 mins morgonpromenad med Freja, tycker det är så härligt att gå en liten sväng på morgonen innan frukost, man blir så pigg av det. Sen var det dags för en mysig lördagsfrukost framför nyhetsmorgon. Vid 12:30 tiden tittade solen fram och graderna visade -2. Kunde inte motså att gå ut på en längre promenad med Freja. Åh så härligt det var, solen värmde så man till och med fick ta av sig vantarna, de var ett bra tag sen. Fåglarna kvittrade, takdropp och klarblå himmel. Började så smått att tänka på våren där ett tag.

Runt 15:30 tiden kom pappa och Jonte och hämtade upp oss och så åkte vi en liten sväng i bilen innan vi åkte hem till pappa och Monica. Där kollade vi på filmen "Varg" med Peter Stormare, en väldigt bra film som skildrar hur det faktiskt är. Vid 19 tiden var det dags för middag, råddjursgryta, potatis, god sallad och rödvin i glasen. Väldigt gott. Även Freddan och Johannes kikade förbi. Vi satt alla i soffan sen och kollade på melodifestivalen och avnjöt en god efterrätt. Vid 22 tiden gick jag och Freja hemåt, bäddade ner mig i soffan och kikade på film. Vid 1 tiden stupade jag i säng, så trött.

Imorse vaknade jag strax före 8. Kunde inte sova nå mer. Gick upp och möttes av solsken och -9 grader. Tog en morgonpromenad med Freja och nu sitter jag här i soffan med datan i knäet och tittat på nyhetsmorgon. Har nyss ätit frukost bestående av havregrynsgröt, rivet äpple och kanel och så en smörgås med skinkost på. Det smakade bra. Nu blir det en kopp kaffe och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Imorgon ringer kl tidigt och det är dags för första dagen på undersköterske utbildningen, lite nervöst faktiskt. Men det kommer gå så bra och det ska bli så kul och spännande. Ska kika igenom vård och omsorgsboken idag, det är den kursen vi börjar läsa imorgon!

Hoppas ni alla haft en bra helg ♥


Kommentarer
Lotta

Meeen vilken mysig helg ni verkar haft :)



Hur har första dagen varit? Känner du igen mycket från tidigare?



Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll :) Kraaaam

2010-02-08 @ 19:54:22
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Föresten vilken mysig bloggdesign du har :)

2010-02-08 @ 19:56:02
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Hehe det låter bra att du redan känner igen en hel del, det är på något sätt lättare att lära sig och få in "nya" tips då :) Men det kanske är lite "tjatigt" i början om du redan vet de mesta?



Ja super att du har erfarenhet sedan innan :D Ja men skitbra att de gjort hemmastudier två dagar i veckan, så otroligt skönt att kunna styra pluggandet själv också och få handledning osv tre gånger i veckan och sitta själv de andra två och göra vad man vill av de två dagarna :) Perfekt!



Vad roligt med uppdatering i bloggen hihi!



Jo det går bra tack, idag var sista föreläsningen på microeconomics så nästa fredag (19 feb) har vi tenta på den kursen. Så imorgon skall jag, Sofia, Josefin och Anders träffas och plugga inför tentan (plugga gamla tentor). Det är kul! :) Och ikväll skall jag försöka börja med marknadsföringen (en av de två tentorna jag missade) och plugga inför den tentan som är 26 feb.



Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdag Maria och Freja :) Vi höres och synes vännen! Tack hörru ni :)

Kraaam



2010-02-09 @ 16:05:30
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0