Skolbänken nästa

Vaknade kl 4 av att morgontidningsgubben slängde in något genom brevinkastet, var alldeles för trött för att orka stiga upp och titta efter vad det var så jag somande om och vaknade vid 6:30 igen. Nyfiken som man är, gick jag upp och kollade. Där i hallen möttes man av ett stor vitt kuvert. Öppnade det direkt och där i låg ett väldigt roligt besked. Nämligen att jag kommit in på komvux vård, där jag kommer läsa till undersköterska. Hoppade av glädje, slängde mig på telefon och ringde till pappa för att berätta. Så den 8 feb är det dags att packa skolväskan och sätta sig i skolbänken igen! Längtas så. Kommer bli så kul, att äntligen få börja plugga. Och en start i rätt riktining, kommer inte ge upp mina sjuksköterske drömmar. Ska gå denna utbildning nu som är 1 ½ år och jobba lite och senare söka in till högskola igen och förhoppningsvis komma in på sjuksköterskelinjen. Men vem vet man kanske nöjer sig med att vara undersköterska också om man får chansen och får ett bra jobb på ett sjukhus där man trivs. Det pirrar extra i magen då jag tänker på detta, känns så bra! Ser framemot detta.

Har även ringt och bokat in 2 st träningstider till veckan igen, härligt att sätta igång med gym träningen igen efter en tids förkylning, som var så envis och stannade kvar i min kropp alldeles för länge. Känner att min kropp saknat träningen, det liksom räcker inte bara med dagliga promenader, så det ska bli skönt att sätta igång och träna 1-2 ggr i veckan. Nu ska jag sätta mig och kolla efter lite kurs material och så småningom börja med maten. Ikväll blir det en promenad med Freja och sen en lugn tv kväll.




Unnade mig en god chokladcrossiant idag til fikat, måste ju få fira :-)



Kommentarer
Lotta

Åhhhhhh vad jag hoppar av glädje här. GRATTIS Maria :) Fy fasen vad roligt att du ÄNTLIGEN kom in!!! Åhhhhh, vad roligt för dig. Ja precis, i rätt riktning. Hihi kul att du är världens gladaste att få läsa, inte alla som är det. Visst är det kul att läsa? :) Hihi. Har du hittat litteratur? Grattis igen Maria!! Grymt :)



Kraaaaam vi höres vännen!

2010-01-26 @ 16:06:35
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Foto i norr - Marie

Hej och tack för dina rader och ditt besök inne hos mig. Jo tack det är bra har jobbar mycket sista tiden och har inte hunnit med bloggen helt enkelt jätte synd med familj, barn och jobb har gått först sen jag började jobba i september. Men jag kommer tillbaka som alltid. Hoppas du får en fin fortsatt fin vecka ha det gott :D

2010-01-26 @ 18:14:41
URL: http://fotoinorr.blogg.se/
Anonym

Grattis Maria!! Va roligt att du kom in:) massa kramar Klara

2010-01-27 @ 14:00:14
Maja/Cactusvit

Vad roligt för dig, ett stort stort grattis!

Vad skönt att komma i gång med träningen, själv jobbar jag på det vilket går sådär vissa veckor! =)

Ha en underbar lördag, kram från mig /Maja

2010-01-30 @ 08:56:23
URL: http://cactusvit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0