Söndagsmys

Ja då var det söndag igen då och helgens sista dag, tänk vad vissa helger går alldeles för snabbt. För min del har helgen varit väldigt lugn. Har för det mesta varit inomhus, för man sticker inte ut näsan i onödan i denna kyla men hör och häpna just nu är det "bara" -17 grader. I dag har det till och med krypit ner på -15, då tyckte man att det var riktigt skönt att ta en längre promenad med Freja, fast både kinderna och näsan var röda då man kom hem igen. Passade alldeles utmärkt bra att få sätta sig i soffan då under filten och värma sig med en kopp te och bläddra i lite vårkataloger.

Gårdagen spenderades även den inomhus då graderna låg på -23 hela dagen, och dels med isande vindar. Bakade chokladmuffins, läste, tittade på en film och lagade god mat och slappade sedan i soffan på kvällen och tittade på Robinson och en Beckfilm innan det var dags att krypa i säng vid 00:30 tiden.

Nyss tagit en dusch och har nu placerat mig i soffan med en sovande tax som sällskap. Väntar på att I en annan del av Köping ska börja och sedan Johan Falk filmen. Söndagsmys hos mig. Tror jag ska skala mig en apelsin också, inte helt fel med c-vitaminer i dessa vintertider. Och förresten, förkylningen har flyttat från min kropp nu, bara lite hosta kvar och lite snuvig.

Hoppas ni alla haft en riktigt mysig helg och ha en fortsatt mysig söndag!



Kommentarer
Lotta

Låter som ni haft en riktigt mysig helg :) mysigt när det är så kallt och mysa inomhus! I ödeborg har det varit mellan -20 till -29 grader i helgen, brrrrr men i Trollhättan har vi bara -5, lagom :)

2010-01-11 @ 10:40:39
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0