En myskväll i soffan

Godkväll på er. Då var onsdagen här igen och snart är det helg. Är nu inne på den sista praktikveckan, känns både tråkigt men endå rätt bra eftersom jag trivs så bra i skolan och tycker det är en sådan intressant utbildning så kommer det bli roligt att sätta sig i skolbänken igen nästa vecka på onsdag efter 4 veckors praktik. Ska bli roligt att träffa alla i klassen igen och börja med en ny kurs, social omsorg. Trivs väldigt bra på praktiken så det kommer bli tråkigt att lämna dom, men får gå och hälsa på nåndag.

Ikväll har jag och Freja varit ute på en promenad med Klara och hennes hund, i den friska höstluften. Kinderna blir rödblommiga av den friska luften och tumvantarna har åkt på nu. Sen har jag tagit en varm dusch, la ansiktsmask och filade fötterna. Sitter nu i soffan iklädd mys pjyamas och raggsockor. Har tänt lite ljus som sprider en mysigt sken här hemma hos mig. Kommer bli en myskväll i soffan med halvåtta hos mig, bonde söker fru och berg flyttar in. Sen väntar sängen och lite läsning i nya numret av Topp Hälsa som kom med posten idag.

Ha en forsatt trevlig onsdagskväll allesammans. Tack för att ni tittar in här på min blogg, ni är så gulliga. Kram på er ♥


Var in en sväng på ICA idag efter praktiken för att handla mjölk och frukt och hämta ut ett paket från oriflame och då såg jag dessa fina cyklamen blommor, och jag kunde inte hålla mig. Utan en sådan fick följa med mig hem. Står nu på skänken i tvrummet och är så fin!







Kommentarer
sara

Vad finnt det var med nya blomman :) det ser så hemtrevligt utt kram

2010-10-13 @ 19:52:39
Lotta

Låter som om du haft en bra onsdag :) hihi ja nu blir kinderna rödblommiga efter de flesta promenader i den friska höstluften :-D. Vad fint det blev med den nya blomman! Du har så himla fint i din lägenhet Maria. Det är så hemtrevlogt, mysigt och luktar så gott med bl.a. ljus :)



Hoppas du får en fortsatt trevlig myskväll! Nu ska jag ut med vår lilla dam på en kvällsrunda hihi.

2010-10-13 @ 20:50:44
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Elin Gabriella

Svar: Tack fina!



Vad mysigt det blev :)

2010-10-14 @ 08:03:08
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Anonym

Bonde söker fru är helt okej att se när man har tråkigt. :P Men det är otroligt pinsamt.

Föresten, vad tycker du om min blogg? Jag försöker få fler läsare så jag undrar om du vill göra bloglovinbyten? ;)

2010-10-14 @ 17:30:30
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Lotta

Det står i inlägget "Helguppdatering" vad vi skulle gjort på Arlanda hihi :) Men nu ska pappa, mamma och syrran upp till Arlanda 9 november istället. Tror det är säkert nu. Jag ville köra men det är mitt i natten och det klarar jag inte av.. Haha! Är ingen nattmänniska.



Jag vill önska er en trevlig helg :) Vad har du för planer i helgen?



Kram, kram

2010-10-15 @ 12:55:36
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0