En cykeltur i solen

Godkväll där ute. Då var det åter måndag och en väldigt bra start på denna nya vecka med solsken och härligt väder, med 14 plusgrader. Efter frukost och ett telefonsamtal med min fina vän Anna, så tog jag cykeln och cyklade till mammas grav, längst gamla landsvägen som är en charmig, smal grusväg där man cyklar längst ån hela vägen. Var så mysigt att cykla där i solskenet och höra hur fåglarna kvittra, kom på mig själv att jag cyklade där med ett leende på läpparna. Tänk vad våren och solen kan göra med ens humör. Såg 4 st fjärilar, tranor och tussilago på min tur, som sammanlagt fram och tillbaks blev 1 mil. Bra träning. Vid graven såg allt bra ut, ska snart åka dit igen och plantera fina vårblommor hos min älskade mamma!

Kom hem igen vid 13 tiden, då kom Klara och hennes hund hit på besök. Vi kokade kaffe och satt sedan ute och pratade en massa strunt, medans hundarna strosade fritt. Mycket trevligt! Nu ska jag ta och diska undan efter kvällens middag som blev kyckling i ugn med bulgur, väldigt gott. Sen blir det ett besök på ica för att inhandla lite smått och gott, såg att jag hade slut på yoghurt och frukt. Å utanför mitt köksfönster skiner solen från en klarblå himmel.. Åh vad härligt det är med vår!

Hoppas ni alla haft en strålande bra dag på denna vecka. Kram.



Kommentarer
Lotta

Hej Maria!



Yes även till helgen åker vi hem till min familj :) Jag jobbar nämligen fredagkväll på konsum.



Jodå det går bra i skolan, men det är väldigt mycket att göra innan sommaren. Därför är min blogg tyvärr väldigt tråkig nu. Mycket att läsa och stora arbeten. Hur går det själv i din sista kurs? :) Vi läser två kurser på 10 veckor och de heter organisation och ledaskap samt investeringsbedömning och finansiell styrning. Intressanta kurser men som sagt väldigt mycket att göra. Så jag ursäktar om jag är tråkig nu haha! Bara böcker och läsning..



Aha typiskt Aprilväder alltså. Men mysigt att vara inne och mysa sådana här dagar :) Vi får sedet så trots att sol och värme såklart är ens favoritdagar!



Tack detsamma Maria, ha en jättetrevlig tisdagkväll!

Kram, kram



2011-04-12 @ 18:26:10
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Vilken tur, precis den går före :) Men tack detsamma! Du är så jäkla duktig (ursäkta svordomen :)). Aha, vad roligt att du tycker sista kursen är intressant. Min mormors systers man dog ganska nyss och han hade parkinson. Sedan jag var liten har han haft det så jag kommer bara ihåg honom "sjuk".



Hahahahahaha ja! Åhhhh vad roligt att kunna ses om du är hemma :) Det ska bli så jäkla roligt! fika, umgås och GÄRNA promenad :-D hihi.



Har ni också gråmulet idag? Hoppas du har en alldeles bra onsdag :)



Kram, kram på er

2011-04-13 @ 08:59:27
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Ja precis, det är mycket mer intressant att få fördjupa sig och gå in på djupet. Precis, man får en helt annan förståelse och kunskap då. Ni verkar ha fått lära er VÄLDIGT mycket under detta 1 ½ år :)



Meeeen vad gott! Ja håll tummarna för finväder över påsk så man kan vara ute mycket :) Åh tänk som vi saknar er också, inte klokt! Ja äntligen får man komma till Edsbyn och hälsa på, det ska bli så himla roligt!



Nemen vad härligt med en långpromenad :) Hahahaha. Det finns inge roligare än att promenera med någon och gå ute i naturen och prata hihi.



Vi har mulet men upphåll, riktigt skönt ute faktiskt. Imorgon verkar det bli sol igen, underbart!



Fortsatt trevlig onsdag på er! :)

2011-04-13 @ 12:54:07
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0