Underbara helg!

Godkväll på er. Visst är det härligt med fredag och helg?! Å något mer som är ett stort plus i kanten är det härliga vårvädret som det bjuds på, man blir så glad! Idag har det varit 17 plusgrader i skuggan. Kan det bli bättre.

Igår var vi på afasiföreningen på studiebesök, det är en förening som tar hand om dem som får afasi efter en stroke, ett intressant besök. Sedan hade vi föreläsningar resten av dagen, var rätt så trött i huvudet då jag kom hem strax före kl 17. Blev matlagning på engång och sedan en kortare promenad med Freja i det fina vädret. Idag har vi haft föreläsningar om demens hela dagen lång, också det väldigt intressant och lärorikt. Efter skolan följde jag och Anna med Jessica hem. Fikade god ananaspaj med vaniljglass och pratade en massa strunt, gosade med deras söta lilla dotter Ronja (3mån) hon charmade oss verkligen, det var ett väldigt trevligt avslut på denna skolvecka.

Nu sitter jag här i soffan och känner att fredagströttheten kommer smygandes. Visst blir man alltid trött på fredagskvällarna? Så det får nu bli fredagsmys resten av kvällen. Imorgon är det dags och börja med förberedelserna inför söndagens tapetsering av min lilla hall. Ska ta och riva tapeter och putsa imorgon, så allt förarbete är klart till söndag då snälla Klara kommer och hjälper mig! Bilder kommer på här på bloggen sedan.

Önskar er alla en riktigt trevlig helg. Å ska man tro vädergubbarna på tv:n så kommer det bjudas på strålande solsken, det vill vi gärna ha! Kram Kram.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0