En härlig helg

Godkväll på er. Söndag och helgen är snart förbi, och idag har det bjudits på underbart väder här i Hälsingland. Kändes väldigt bra efter dessa dagar med kallgrader, nu kom en försmak av våren med plusgrader, solsken och takdropp. Efter frukost tog jag och Freja en långpromenad, ut och fylla på kroppen med D-vitamin. Man riktigt kände hur glädjen spred sig i kroppen och man blev full av energi. Tänk vad lite solsken kan göra med humöret. Efter promenaden satte jag mig ner med en kopp kaffe och pluggade. Vid 15 tiden kom pappa och hämtade oss och vi åkte till Freddan och Nettan och firade Markus som fyllde år i onsdags, kalaset blev inställt då på grund av magsjuka.

Igår var jag iväg på bandy med Anders och Alfred, matchen var väldigt spännande, jag lever mig in så i matchen att man kommer på sig själv att man står där och hoppar upp och ner :) Efter matchen som Edsbyn vann, var det skönt med en varm dusch. Lagade sedan lasange och på kvällen kom Lotta hit på besök. Vi tittade på melodifestivalen och filmen på tv4.

Nu är det soffmys som gäller resten av denna söndag, med solsidan och wallanderfilmen. Hoppas ni alla haft en toppen bra helg. Kram på er.



Kommentarer
Tone

Haha jaa det är så himla härligt med hundar :) Min sambo undrar hur jag orkar ha henne runt fötterna heela tiden men man är ju så van att det skulle kännas konstigt annars.

Ja hypnotisören är jätte bra, men har kommit av mig lite när jag blev tvungen att plugga där i mitten. Köpte tvåan igår, eller den är fristående men av samma författare. Läst den?

2011-02-28 @ 16:45:50
URL: http://tone021.blogg.se/
Lotta

Tycker du det? Vad roligt! :) Yes hade verkligen en toppenhelg. Låter även som att du har haft det hihi. Vad roligt! Haha ja det är en helt annan sak att se bandy live och det hjälper väl inte att du är från krokarna - Kul att du lever dig in i matchen :D haha!



Är det intressant det du läser nu? mycket nytt eller kan du en del sedan innan också? Nemen fyyy vilken lärare.. Jag tycker inte de ska få ge ut extra övningar utöver det vanliga.. Det är okej som frivilliga uppgifter om det är någon/några som vill lära sig mer men fan inte obligatoriskt för alla. Nej jag håller med dig. Vad är det för lärare? Vilka krav!! tur den andra verkar bättre iaf :) Förlåt, behövde visst avreagera mig lite, men vissa är ju bara knasiga. När ska ni sluta ha den läraren? Förstår om ni börjar lessna på henne. Ni är väl stressade som det redan är?



Kul att firandet äntligen blev av för Markus och att de är friska igen :) Vad fick han av sin faster då?



Hoppas det går bra med pluggandet, du är ju så duktig Maria! Kram, kram

2011-02-28 @ 17:07:25
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0