En härlig känsla!

Godkväll på er. Visst är det en härlig känsla som infinner sig då man vaknar upp på fredagsmorgonen och det är helg, visst blir man extra glad då? Det är något speciellt med fredagar och helg. Imorse då man vaknade vid 5:30, fanns den där härliga känslan hos mig, det gjorde inte så mycket att graderna utanför vårat fönster visade alldeles för kallt med sina -19, det var ju fredag! Idag har vi haft en kort skoldag, skönt. Vi gick bara mellan 8-11:30. Har pratat om endokrina sjukdomar så som struma och diabetes och läst om insulingivning. Vi fick prova på att ladda och göra iordning en insulinpenna och sedan sticka på låtsas hud. Och igår var vi på studiebesök på ambulansen, spännande. Skulle vara roligt att kanske jobba där nån gång i framtiden.

Kändes väldigt bra att vara hemma redan vid 12:30 denna fredag. Tog och handlade på ICA på engång och sedan hem och städa och laga mat som ikväll fick bli röd linssoppa med hembakt bröd. Nu sitter jag här i soffan, i min nystädade lägenhet och bara myser och har tänt massor av ljus. Fredagsmys med lets dance, caffe latte och semla.

Önskar alla er en riktigt trevlig helg!


Kommentarer
Anonym

Klart du får låna den. Säg bara till. Ja jag är jättenöjd med bordet. Vad gör du i helgen då? Kram klara

2011-02-19 @ 00:16:10
Lotta

Åh vad roligt med ett studiebesök på akuten! Är det ett ställe du skulle vilja arbeta på i framtiden?Nemen vad duktig du är! Vad gott det lät med soppa och HEMBAKT bröd, mums :)Jag håller med dig. Så fort man slår upp dem blå och inser att det är fredag ler man och blir på extra gott humör :) Det är något speciellt med fredag och helg.Hopaps du hade en bra och mysig fredagkväll och vill även passa på att önska dig en trevlig helg :)Ringer nog på onsdag om det är okej?

Kram finfina vän

2011-02-19 @ 09:25:56
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0