Söndagspromenad och fika

Godkväll. Söndag och även denna helg är förbi. Idag vaknade jag redan vid 7:30, låg kvar och drog mig till efter kl 8 innan vi steg upp, utanför vårat fönster bjöds det på mulet väder och -19 och det kändes som en fis i rymden om man jämför med gårdagens -29! Tog den obligatoriska morgonpromenaden där Freja får göra sina behov, och sedan en mysigt söndags frukost bestående av en tallrik yoghurt, smörgås med kokt ägg och en kopp grönt te, framför nyhetsmorgon!

Efter frukosten tog jag tag i och rensa ut kläder från garderoben som jag inte använder. Har tänkt göra det ett tag nu men har liksom inte blivit mer än en tanke. Men nu så har jag rensat och lämnat iväg 2 ica påsar till Erikshjälpen, så får dom skicka iväg till dem som behöver dom mer än jag. Vid 11 tiden tog vi en uppfriskande promenad, då graderna visade bara -7 helt plötsligt. Det svänger då rejält med dessa temperaturer!

Blev även bjuden på kaffe och fika hos Klara idag, och det var lika trevligt som alltid att umgås. Nu har jag tagit plats i soffan, ska titta på solsidan och wallanderfilmen. Söndagsmys hos mig.

Hoppas ni alla haft en bra helg. Kram på er.


Kommentarer
Klara

De va jättetrevligt att ha er här på besök:) ha en fortsatt trevlig kväll kram

2011-02-20 @ 19:27:44
URL: http://[email protected]
Tone

Tack så mycket :) Självklart går det bra, hoppas du gillar soppan, älskar soppor på vintern :)

2011-02-20 @ 19:56:20
URL: http://tone021.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0