Tisdagsmorgon

Godmorgon på er. Vaknade redan vid 6:45 denna tisdagsmorgon, tog med täcket och en trött tax till soffan och sitter just nu och kikar på nyhetsmorgon. Och visst är det härligt att vi går mot ljusare tider? Det är redan ljust ute och det bjuds på klarblå himmel, underbart! Så ett gott tecken är väl ialf att det blir ljusare dagar, men jag längtar endå väldigt mycket efter våren, är less på kylan nu.

Idag är det självstudier, som alltid på mån-tis-ons. Har inget att plugga, känns bra. Har gjort klart alla arbeten. Har lite andra planer denna tisdag istället. Ska uträtta lite små ärenden och sedan ta och måla om min tvbänk, den ska få bli vit. och självklart blir det en promenad senare idag då graderna blivit bättre, just nu -18. Och resten av denna vecka innehåller födelsedagsfika hos Freddan och Nettan imorgon då Markus fyller 17 år och skola tors-fre.

Nä nu börjar min mage att kurra alldeles för mycket, dags och göra iordning frukost. Får bli smoothie med hallon och banan, smörgås med skinka och paprika och en kopp kaffe! Gott.

Ha en toppenbra tisdag.





Bjuder på en somrig bild idag. Denna är fotad i sommras vid vår stuga. När man längtar så till våren, får man väl så länge nöja sig med att titta på våren/sommaren på foto.



Kommentarer
Lotta

Vad mysigt att vakna tidigt och ta med täcket till soffan och kika på nyhetsmorgon :) Jag sate klockan på 7 imorse och sedan drog vi oss framför tvn till kl 8. Sååå skönt!



Låter som en trevlig tisdag :) Är nyfiken hur tvbänken blir, så fint med vitt. Kan du inte ta en före och en efter bild? :)



Ha en jättetrevlig tisdag Maria! Vi höres på söndag :) Kram ,kram

2011-02-22 @ 09:14:19
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Åh ja det skulle vara jätteroligt om du började göra det hihi!



Ja det är ju så fint med ljusa jeans på våren. Jag köpte mina på Gina Tricot för 499kr.



Vad kul det var att prata! Det läre vi göra om snart :) Tack Maria!



Hoppas du har det bra i skolan, och får en bra torsdag. Kram, kram

2011-02-24 @ 09:06:07
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0