Fredagsmys och let`s dance

Godkväll på er. Ja i dessa dagar kan man verkligen bli snurrig i skallen av vilken dag det egentligen är, det är helgdagar hit och helgdagar dit, men nu så ska det väl vara fredag ialf, eller klämfredag då :-) Ska bli skönt att få börja skolan nästa vecka på torsdag och komma in i vanliga vardagsrutiner igen.

Gårdagen bjöd på snöväder, så det var en riktig innemysar dag. Kikade på film och bandymatchen mellan Edsbyn-Bollnäs, stupade i säng vid 23:30, läste en stund innan man somnade.

Idag har det varit en tvätt/städdag. Bokade tvättstugan mellan 11-16, och medans första maskinen snurrade så tog jag och Freja en promenad i det härliga vädret, med -3 grader bara. Då vi kom hem igen var det dags och städa och även slänga ut julgranen som gjort sitt, men shit vad barr det blev, kändes som man dammsög i en evighet men endå så låg det barr kvar som envist fastnade i strumpan, och inte blev det bättre av att man har en väldigt nyfiken liten tax här hemma, som såklart ska springa runt runt och sprida barren i heeela lägenheten :-)

Nu sitter jag här i soffan, proppmätt efter kvällens middag som fick bli tacos. Och nu gäller det, ta fram den glittriga klänningen, putsa dansskorna och leta upp en stilig danspartner för nu kör det igång.. Let`s dance! Spännade. Får bli fredagsmys i soffan med alla duktiga dansare i året let´s dance och lite mörk choklad med smak av chili. Ha en toppenbra fredag och helg allesammans.



Denna fina ljuslykta fick jag av Jonte och Malin i julklapp. Den sprider ett sånt fint sken. Mys!



Denna ljusstake fyndade jag faktiskt på rusta.









Kommentarer
emelie

Fin blogg, och ljusstaken du har på byrån, jag älskar dom, har funderat länge på att köpa en stor sån som kan stå på golvet.



mvh

2011-01-07 @ 22:12:41
URL: http://lillaemmpa.blogg.se/
Lotta

Hej Maria!



Åh lät som en riktigt mysig fredag, och skönt att ha ett nystädat hem inför helgen och julsakerna borta :) Vi kom tillbaka till Trollhättan sent igår så nu ska jag sätta igång med bloggandet igen, skönt :)



Vad gör ni denna lördag? Här regnar det och i Uddevalla har de stängt av kollektivtrafiken p.g.a. HALKAN!



Kram på er

2011-01-08 @ 13:57:23
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0