Tulpanens dag!

Godkväll på er. Då var det åter lördag och tydligen tulpanens dag, tur man köpte hem en bukett med vita tulpaner igår då man handlade på ica, som nu pryder mitt köksbord. Nu har det åter varit 2 dagar med kallt väder, temperaturen har legat på -19 och -23 som det var imorse då man vaknade. Just nu ligger graderna på "bara" 12,8 och lätt snöfall ute.

Som sagt så började vi i skolan igen i torsdags och det var hur roligt som helst att träffa alla igen. Kommer gå i skolan torsdagar 8:30-15:30 och fredagar 8-14:10 och så har vi självstudier mån-tis-ons. Väldigt skönt, för jag pluggar mycket bättre om jag får sitta hemma i lugn och ro. Nu började vi läsa sjukvård och den kursen är väldigt intressant och lärorik. Kommer bli väldigt intressanta veckor fram till vecka 9 då det är sista veckan i denna kurs. Kommer få lära sig så mycket, kommer gå på djupet om sjukvård, något som verkligen intresserar mig mycket! Imorgon måste jag sätta mig och börja med den första inlämnings uppgiften som handlar om kärlkramp och hjärtinfarkt. Ska vara inlämnad till veckan.

Igår efter skolan var jag och fikade på ett rätt så nyöppnat kafe här hemma, med Nettan och Johannes. Mysigt ställe där dom även säljer lite ost och andra godsaker. Mumsade på en paj som var fylld med vit choklad och hallon och så en god caffe latte till. Och idag så har jag inte gjort så mycket, varit till Klara och druckit en kopp kaffe och lånat lite medicin böcker av henne och sedan kikat på en film innan det var dags och börja med kvällens middag som blev lax i ugn med pressad potatis, sås och sallad till. Är nu proppmätt. Ska snart förflytta mig till soffan och ha en myskväll. Titta på fångarna på fortet och en film.

Trevlig helg önskar jag er alla. Kram på er.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0