Härliga fredag

Godkväll på er. Man får samma härliga känsla i kroppen varje gång det blir fredag, det infinner sig någon sorts lugn, man varvar ner inför den stundande helgen. En feelgood känsla. Just nu sitter jag här i soffan, lyssnar på Enya. Utanför vårat fönster faller små snöflingor och det är -1 grad. Har snöat en del idag, tråkigt som bara den. Det var ju så härligt då det blivit barmark ute, men men.. Detta bakslag var väl väntat. Jag som trodde att våren var på väg. Imorgon och några dagar framåt har dom ialf lovat sol, och det håller jag tummarna för att det stämmer. Är så less på denna långa, kalla vinter. Har aldrig längtat så mycket till våren som jag gör nu, till ljus och värme!

Vi har ju börjat en ny kurs i skolan nu, palliativ vård. Det handlar om vård i livets slut och mycket om cancer. En tung kurs, mycket tankar och minnen som kommer tillbaks om mamma, känns jobbigt! Man känner igen sig i så mycket, och alla minne kring mammas cancer sjukdom och hur hennes sista tid i livet var kommer tillbaks till en. Har blivit en hel del tårar nu ikväll, men det är bara bra det måste få komma ut ibland. 

Önskar du vore här med oss älskade mamma, kunna få ge dig en värmande kram, få höra din underbara röst eller bara få känna din närvaro, få höra ditt skratt. Du är så saknad, saknar dig varenda dag. Älskar dig av hela mitt hjärta, underbara älskade mamma ♥

Nu dags för en dusch, klä sig i myskläder och raggsockor. Tända en massa ljus, varva ner i soffan till lets dance och en kopp kaffe.

Trevlig helg önskar jag er alla. Kram på er.


Kommentarer
Lotta

Hej vännen!



Vilket fint inlägg du skrev, speciellt om din fina mor. Usch det måste verkligen vara tungt att läsa om en sådan kurs när du själv har varit med om något sådant med din mor. Den nämaste man har. Alltså, du förstår inte hur stark du är, men jag har aldirg mött en starkare och varmare person än dig. Du är en sådan fin vän!



Hoppas du hade en mysigt fredagkväll och får en fortsatt bra helg :) För oss är det två tentor nästa vecka så både idag och imorgon ska vi sitta i skolan och plugga för fulla muggar!



Kram ,kram på er



P.S ja varför skulle den snön komma, onödigt! :P Idag är det solsken här och +9 grader, mycket bättre :)

2011-03-19 @ 09:52:50
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0