2 års kalas i solskenet

Godmorgon. Då var det måndag och ny vecka och solen skiner och det är redan varmt ute. I lördags kom värmen och solen tillbaks, underbart. Var ute i solen då och myste. Likaså igår vaknade man upp till ett ännu soligare och varmare Hälsingland. Åt frukost och tog sedan en skogspromenad med Freja, där hon fick springa fritt. Så mysigt! Tycker om att gå där i skogen, höra fåglarna kvittra och bara koppla av...

Vid 13 tiden igår, var det dags att bege sig till Anders och Anna för att gratulera lilla Viola gumman som fyllde 2 år i fredags. Hon blev överlycklig över sin nya docka och leksaks gräsklippare :-) Vi satt ute och fikade på deras altan i solen. Och som vanligt bjöds det på väldigt gott fika. Sockerkakor och småkakor i massor, plus en jättegod cheesecake med hallon! Och självklart måste man ju smaka av allt, dum som man är. Tur jag tog en till promenad med Helene på kvällen.

Nu är det dags för frukost och sedan uträtta lite små ärenden innan det är dags att bege sig till praktiken för ett kvällspass mellan 14-22, sedan dagpass tis-ons-tors.

Hoppas ni alla haft en bra helg. Kram.




Födelsedagsbarnet Viola, som nu hunnit bli 2 år gammal. Vad tiden går. Hennes storebror Alfred tyckte det var så kul att kusin Johannes även var med idag, dom cyklade runt som tokar :-)



Blombuketten jag köpte för 2 helger sedan har gjort sitt nu. Men en ros och några gröna blommor var fina, så dom sparde jag och la i en glas skål.



Kommentarer
Lotta

Nemen vilket fint kort på viola! Och det låter som en riktigt bra helg :) Åh vad glad man blev av att klicka in här och läsa i din blogg. Man blir så glad och rofylld.



Oj det var ett långt kvällspass ikväll, hoppas du får en toppenvecka på praktiken. Vi läre höras på telefon så man får höra hur du har det på praktiken hihi :)



Kram, kram goa vän

2011-05-09 @ 08:22:02
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0