Eurovision song contest

Godkväll. Lördag och jag håller på och lagar mat, ikväll blir det fläskfile i ugn med potatisgratäng och en vitkåls sallad till, gott! Magen kurrar rejält nu. Tur maten är klar strax. Igår var det dags för åskväder igen, rätt så mysigt att få sitta inne på kvällen och höra regnet som smattrar mot rutan, och man sitter där under filten i soffan, med tända ljus och en kopp te.

Idag har det varit lite bättre väder, men det har även kommit några små regnstänk. Hade en skön och behövlig sovmorgon imorse, slog upp dom blå vid 9. Var väldigt länge sedan man sov så pass längen på morgonen. Åt en mysig lördagsfrukost framför nyhetsmorgon och sedan vid 11 tiden mötte jag och Freja upp Klara och hennes hund för en skogspromenad. Har även hunnit med och tvättat idag, och så hade jag planerat att baka matbröd men insåg att jag glömt att köpa jäst och hade ingen lust att cykla tillbaks på ICA, så jag gjorde en smarrig hallonpaj istl.

Nu sitter jag vid köksbordet och väntar på att köttet ska bli klart, sedan blir det soffmys med hallonpaj, kaffe och eurovision song contest! Lördagsmys hos mig.




Dessa fina rosa blommor plockade jag hos pappa igår. Härligt att sommaren är på ingång.


Detta fotade jag med min mobil i torsdags på morgonen strax före kl 6, då jag är påväg till pappa för att lämna Freja där och sedan iväg på praktiken. En mysig och fin morgon. Det är sånt här som gör det lättare att stiga upp när klockan ringer före 5.



Kommentarer
Elin Gabriella - Mops & chihuahua

Vilka härliga bilder! Freja är så söt :) Här blir det också fredagsmys! Kram

2011-05-14 @ 20:22:36
URL: http://elingabriella.se
Lotta

Nemen åh vad fint du gjort i bloggen IGEN! Jättemysigt att klicka in sig här och läsa. Ens humör blir på topp :)



Jättefint kort du tagit tidigt på morgonen! Det är verkligen lättare att gå upp när det är så ljust och fint ute.



Hoppas du får en fortsatt trevlig toppendag Maria! Vi kanske kan höras på telefon i veckan om du har tid? :)



Kram

2011-05-16 @ 14:54:04
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0