Julmarknad, fika och mys!

Godkväll på er. Måndag och ny vecka och helgen är över. Har haft en kanon bra helg. På lördagen var jag på julmarknad där jag inhandlade saffrans skorpor med lingon/vit choklad och så en liten skylt som det står merry christmas på (bild kommer senare) Men nån vidare julstämning hade man inte, då gräsmattorna fortfarande är gröna och det blåste kalla vindar. Och som jag skrev i gårdagens inlägg så öste regnet ner, men på kvällen kom det stora, fina snöflingor, och den lilla snö som kom är tyvärr borta idag.

Igår kom familjen hit och firade mig, fyller ju år imorgon men det passade bäst och ta födelsedagsfikat igår. Alltid lika roligt och trevligt att få umgås med min underbara familj, jag älskar er så mycket! På kvällen kom Fredrik hit, söndagsmys i soffan. Åh vad jag älskar denna grabb!!

Idag har jag uträttat lite ärenden, tvättat och gått en promenad med Helene och Linus. Nu sitter jag här i soffan. Har duschat, där jag la en ansiktsmask och hårinpackning, har nu klätt mig i pjyamas och tänt ljus. Ska koka lite te och krypa ner under filten och titta på tv. Måndagsmys!


Då vi kom hem från promenaden idag låg det ett paket innanför dörren som kommit med posten. Det var en födelsedagspresent i från Lotta i Trollhättan, min goa vän! Ett par raggsockor, passar mig perfekt. Jag som oftast är frysen av mig. Har invigt raggisarna nu, och dom värmer mina fötter så gott. Tusen tack min vän för den fina presenten.


Tårtan som jag gjorde igår.


Bjuder på en bild från mitt kök också, som jag tog idag medans jag väntade på att maten skulle bli färdig. Lite svårt och få till en bra bild, utan blixt.



Kommentarer
Lotta

Meeen vad goda skorporna lät! Nu blev jag sugen på skorpor hihi.



Åh det lät verkligen som en supermysig och trevlig första advent! Mysigt med familjen på besök och sedan söndagsmys med Fredrik :)



Jag är så glad att du tyckte om presenten! Helt rörd av vilken underbar vän man har.



Hoppas ni får en supermysig fortsatt måndagkväll. Nu är det dags att skala en apelsin och också krypa upp i soffan en stund till innan läggdags. Kram på dig fina vän

2011-11-28 @ 21:22:55
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Hej jag igen hihi! ;)



Taack Maria! Det var riktigt skönt med tanke på att första tentan inte gick lika bra :) Javisst självklart! Skall vara duktig på att ta kort, annars skäll på mig! :)



Vi pratade om att åka på "Jul på Liseberg" och när vi ändå skall till Göteborg så åker vi tidigt och strosar i affärer/köper julklappar under dagen, äter på mina föräldrars nya favorit restaurang efter det och går sedan in till julmarknaden på Liseberg under kvällen :) Det skall bli så mysigt att göra något med hela familjen!



Åh jag blir så rörd. Jätteroligt att du tyckte om raggisarna och redan har invigt dom hihi. Du är en RIKTIG vän.



Kram, kram.



2011-11-28 @ 21:35:55
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0